27. 12. 2021, 08:24

Pevka Maeta objavila trenutek, ko jo je med snemanjem videospota ugriznila kača

Profimedia

Mlada pevka Maeta je med snemanjem novega videospota  na najbolj neprijeten način ugotovila, da ne želi nikoli več nastopati s kačami.

Staro pravilo v igralskem svetu pravi, da nikoli ne nastopaj z otroci ali živalmi. Oboji so preveč nepredvidljivi. Da to vsekakor drži, je pred dnevi pokazala 21-letna pevka Maeta, ki so jo glasbeni producenti odkrili, ko je svoje pesmi objavljala na platformi SoundCloud.

Maeta danes deluje pod okriljem Jay-Zjeve založbe Roc Nation in kot kaže pripravlja tudi čisto nov videospot v črno-beli tehniki. A v tem videospotu ob njej nastopajo tudi čudoviti, a zelo predrzni plazilci. Na posnetku, ki ga je objavila na Twitterju, se Maeta nervozno smehlja, ko po njej leze kača, še eno pa ravno poskušajo položiti na njo, ko jo prva nenadoma ugrizne v brado.

Pevka jo hitro zagrabi in vrže v stran, v verjetno njenem prvem in zadnjem snemanju s temi nepredvidljivimi živalmi. Ob posnetku je napisala le: »Nikoli več.«

Če nič drugega, pa je ta dogodek vsekakor močno pripomogel k njeni prepoznavnosti. O incidentu so pisali številni svetovni mediji, posnetek pa ima že več kot 10.000 ogledov.

Mnogi so jo začeli spraševati, če je ugriz pustil kakšne posledice, zato je Maeta hitro odgovorila, da nobena od kač ni bila strupena, posledice ugriza pa niso vidne. To je dokazala tudi s fotografijo, ki jo je objavila le nekaj dni kasneje:

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.