D.H. | 18. 3. 2022, 13:00

Pevka Pink razkrila, zakaj svoji 10-letni hčerki ne dovoli imeti mobilnega telefona

Profimedia

Ameriška pop pevka Pink je v intervjuju povedala, da svoji 10-letni hčerki ne pusti imeti lastnega mobilnega telefona, pred leti pa je zelo omejila tudi svoje objave na družbenih omrežjih.

Pink je izpostavila, da je del novodobnega starševstva tudi nenehno razmišljanje, koliko je otroka pametno izpostavljati tehnologiji. Pink in njen mož Carey Hart, sta glede tehnologije zelo zadržana, saj imata slabe izkušnje, ko sta ob rojstvu hčerke Willow precej več objavljala na družbenih medijih, pri tem pa bila deležna kopice sovražnih komentarjev. Od takrat je Pink zelo omejila svojo prisotnost na spletu.

»Kot starša ne moreva biti dinozavra,« je 42-letna pevka povedala v intervjuju oddaje Today Show. »Razumeva, da morava tehnologijo sprejeti kot del življenja.«

A Pink hčerki Willow vseeno ne dovoli imeti mobilnega telefona. »Za otroke še nisem popolnoma prepričana. Imam 10-letno hčerko, ki nima svojega mobilnega telefona, čeprav mi je ravno včeraj rekla, da ima večina otrok v njenem petem razredu telefone. Ampak me to sploh ne gane. Me ne zanima,« pravi Pink, ki želi otroke čim dlje držati stran od spletne toksičnosti in sovražnosti, kot jo je bila deležna sama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

Leta 2019 je Pink v intervjuju z Ellen DeGeneres povedala, da svojih otrok na spletu ne bo več kazala. »Ne bom več objavljala njihovih fotografij. Razumem, da ljudje govorijo, da bi morala biti bolj previdna, če sem izpostavljena javnosti in da bi morala prej misliti na to. In imajo prav, ampak bi to lahko povedali na bolj prijazen način. Na spletu smo lahko tudi prijazni.« 

Resda, da je Pink odtlej močno omejila objave svoje družine, a tu in tam vseeno prekrši tudi to svoje pravilo. Na začetku leta 2022 je objavila fotografijo s hčerko, ob kateri je zapisala: "Moja deklica."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.