Uredništvo | 20. 2. 2024, 09:36

Pretresljivo: nenadoma umrl priznani plesalec (bil je zelo dober prijatelj naše vrhunske plesalke)

Profimedia

Svet plesa žaluje. Za vedno se je poslovil 44-letni Robin 'Bobby' Windsor, zelo dober prijatelj in plesni partner naše plesalke Gordane Grandošek Whiddon.

Umrl je plesalec Robin 'Bobby' Windsor, ki je sodeloval tudi v plesnem šovu Strictly Come Dancing (po naše Zvezde plešejo), poroča Daily Mail.

Profesionalni plesalec latinskih in družabnih plesov je bil najbolj znan po svojih nastopih v BBC-jevi oddaji Strictly Come Dancing med letoma 2010 in 2015. Med nastopom v šovu je sodeloval z manekenko Patsy Kensit, legendarno igralko Anito Dobson, igralko Liso Riley in zvezdnico Deborah Meaden.

V Suffolku rojeni zvezdnik, ki je začel plesati pri treh letih, je bil prvotni član plesnega šova Burn The Floor. Predstavniki šova so se zvezdniku po njegovi šokantni smrti poklonil na svoji uradni spletni strani:

"Družina Burn the Floor je izgubila enega svojih ustanovnih članov, Robina 'Bobbyja' Windsorja - ki je tragično umrl. Kot član BTF je z nami plesal dvajset let - vključno na Broadwayu, West Endu in na vseh naših norih dogodivščinah po svetu."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROBIN WINDSOR (@robinwindsor)

Leta 2018 je Robin med sodelovanjem v oddaji Strictly Come Dancing spregovoril o svojem boju z depresijo: "Vsi imamo temne dni, ampak jaz sem imel temne tedne. Tudi po štiri ali pet dni nisem vstal iz postelje, za vse pa sem bil 'srečni Robin' – vendar ne za ljudi, s katerimi sem živel."

V objemu prijateljice in plesalke Gordane

Robin Windsor je bil tudi zelo dober dolgoletni prijatelj naše profesionalne plesalke Gordane Grandošek Whiddon. Živela in delala je v Londonu, pri nas pa smo jo lahko spremljali v šovu Zvezde plešejo, nekateri pa se simpatične Štajerke spominjate po nastopu v oddaji The Real Housewives Slovenija: Vražje dame.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROBIN WINDSOR (@robinwindsor)

Na svojem Instagram profilu je večkrat delil utrinke iz njunih skupnih vaj, konec novembra lani pa se je mudil tudi pri nas v Mariboru.

"Spet na treningu z Gordano - tukaj v Sloveniji je mrzlo. Le pridi, januar, da gremo na sonce," je zapisal pod fotografijo iz telovadnice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROBIN WINDSOR (@robinwindsor)

Prejšnji mesec pa sta res dočakala sonce, saj sta se zaradi delovnih obveznosti mudila na Madagaskarju. Pod fotografijo s plaže je zapisal:

"Resnično ne vem, kaj bi v tem trenutku počel brez tebe - zelo te imam rad, Gordana." Ob tem pa razkril, da prijateljujeta že 22 let in da sta prijatelja za vse življenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROBIN WINDSOR (@robinwindsor)

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel