10. 3. 2021, 12:57

Piers Morgan dobil odpoved, na Twitterju navdušeno delijo komentar Johna Oliverja

profimedia

Po razvpitem Oprahinem intervjuju z Meghan Markle in princem Harryjem se je zgodilo mnogo tega.

Med drugim je kraljica potrebovala nekaj dni, da se je na povedano odzvala z 'žal nam je, če navedbe držijo' in 'se bomo pogovorili', televizijski voditelj Piers Morgan, ki je javnost razburil s posmehljivimi reakcijami na Meghanino izpoved o sucidalnosti, pa je dobil odpoved.
Užaljeni ego

Družabna omrežja so nato hipno obkrožili stari posnetki Piersa Morgana, v katerem ta razlaga, da sta z Meghan Markle bila  'na pijački', po takratni hvali na njen račun pa gre sklepati, da se je vanjo morda tudi že zagledal. Kmalu zatem je nato razlagal, da jo je prav on pospremil v taksi, ko je šla na zabavo, kjer je nato prvič srečala Harryja. Vnele so se iskre in Meghan se Morganu ni več javljala na telefon.

"Meghan Markel me je 'ghostnila'!" je v posnetku Morgan večkrat ponovil. Kmalu zatem za Meghan Markle ni našel več lepe besede.

Da je njegova porogljivost zgolj posledica užaljene maščevalnosti 'nesojenega ljubimca' (kar ni tako redek fenomen za nezrele in notranje negotove moške), se je s širjenjem dotičnega posnetka med uporabniki družbenih omrežij še utrjevala.

In potem je tu še posnetek iz leta 2018, na katerega bi britanski komik John Oliver lahko rekel tudi ...

Saj sem rekel!

John Oliver je tik pred poroko Meghan Markle v kraljevo družino na televizijskem šovu Stephena Colberta povedal naslednje:

"Ne bi ji zameril (Meghan), če bi si premislila zadnjo minuto. Mislim, ni potrebno niti, da bi si ogledali zadnjo pilotno epizodo The Crown, da bi dobili občutek, kam točno se bo omožila in kakšne čustvene komplikacije to prinaša."

... da bi nekaj kasneje kraljevo družino opisal takole:

"Gre za čustveno otopelo skupino fundamentalno poškodovanih ljudi, ki se delajo, da opravljajo nek smešen psevdo poklic. V to druščino se bo poročila. Upam, da ji bo všeč. Bo pa nadvse čudaško. Jaz se ne bi poročil v kraljevo družino. Jaz sem običajen človek. Ne bi bil dobrodošel - zdaj, ko sem to rekel, pa še posebno ne."

Na Twitterju so uporabniki na novo odkrit posnetek pospremili s komentarji: 'Tole se je dobro postaralo!' in 'John Oliver je to že zdavnaj vedel'.

John Oliver do tega trenutka še ni komentiral Oprahinega intervjuja.

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih