Julka Firbič | 9. 2. 2021, 13:07

Po vročem zmenku z Josipom (Ugodno oddam sina) posnela tale seksi videospot "Kasanova"

Nova TV
Po vročem zmenku z Josipom (Ugodno oddam sina) posnela tale seksi videospot "Kasanova" (foto: Nova TV)

Srčna in iskrena Josipova kandidatka, Ivana Isabella, poleg mnogih talentov poseduje tudi pevskega.

Z glasbo se ukvarja že od malih nog, imela je celo svojo skupino, a ji zaradi dela in pogostih selitev nikoli ni uspelo ustanoviti lastne ekipe:

»Počasi sem delala, po eno skladbo naenkrat, sedaj pa je na vrsti že četrta ali peta, vendar se nikoli nisem mogla odločiti za založbo oz. se ji v celoti posvetiti zaradi fakultete in drugih obveznosti. Pesem »Kasanova« pa je bila nekoliko močnejši projekt in odločila sem se, da bom vanjo vložila več,« je razkrila Ivana Isabella, ki je pred »Kasanovo« posnela videospot za pesem »Cura od skandala«.

Za svojo zadnjo pesem »Kasanova« pa se lahko zahvali tudi svojemu Josipu, saj si je besedilo zanjo izmislila prav na zmenku z njim:

»Občutek je odličen, ker se vse ni zgodilo čez noč, ta ideja se je dolgo kuhala in spontano je prišla v prostem slogu, ko sem bila na zmenku z Josipom in sem pomislila, zakaj je ne bi zapisala. Prišla sem v studio in vprašala svojega producenta, kako se mu sliši, in ali se da kaj narediti iz tega, ali ima dobro matrico in tako je vse nastalo,« je povedala Ivana Isabella.

Ivana in Josip se v šovu odlično ujameta:

»Zamisel je bila, da bi videospot posneli z Josipom, vendar je imel izpitne roke in ni mogel, odlašala pa sem tudi zaradi svojih obveznosti. A vseeno smo uspeli vse uresničiti, veliko breme nam je padlo s hrbta in zadovoljstvo je bilo res veliko, ker je moj projekt uspel. Na snemanju je bilo super, a naporno, imeli smo veliko premišljenih prizorov in smo zato morali počakati, da smo ujeli vikend, ko v Rovinju ne bo toliko turistov. Vstali smo zgodaj ob zori, odšli na lokacije, kjer je bilo kljub temu vse polno ljudi, petkrat ali šestkrat ponovili prizore. Tudi dež je motil naše načrte in bilo je stresno, ali nam bo uspelo ali ne. A hvala bogu, na koncu smo bili srečni, ker smo uspeli,« je še razkrila mlada pevka.

Pesem in uradni spot »Kasanova«: 

Isabelli, ki letošnjo zimo pogosto preživlja v družbi svojega štirinožnega prijatelja, želimo vse dobro na njeni glasbeni poti: 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.