Julka Firbič | 8. 3. 2021, 10:49

Poglej, koliko skupnega imata Neisha in Emkej

Aleksandra Saša Prelesnik
Poglej, koliko skupnega imata Neisha in Emkej (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)

Poleg glamuroznih nastopov v Zvezdah pod masko, kjer sta se v preobleki morskega konjička in modre pošasti skrivala mlada glasbena ustvarjalca, imata Neisha in Emkej v življenju poleg nastopa še veliko, veliko skupnega.

Ne samo da sta oba glasbenika že krepko zakorakala v svoja 30. leta, ki se hitro približujejo štirici, na svoji osebni in glasbeni poti tudi vsako leto dosegata izjemne uspehe kot solo izvajalca, v duetih in tudi SKUPAJ.

Emkej velja za enega najboljših in najbolj pristnih slovenskih raperjev, je tudi ustanovitelj Wudisban Records iz Maribora, eden najbolj prepoznavnih slovenskih izvajalcev hip-hop glasbe ter član hip-hop skupine Tekochee Kru. Marku, kot se glasi njegovo pravo ime, ob strani stoji žena, ki je ob snemanju videospotov zelo pogosto tudi njegova scenaristka. Marko svojega zrelega razmerja ne skriva, poglejte, kako zelo romantičen je lahko naš raper, ki se je marca 2020 tudi skrivnostno in hitro poročil v Las Vegasu:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emkej Wudisban (@emkej_wudisban)

Tole pa je zaljubljeno povedal o svoji ženi Ajdi: »Ljubezen je edina stvar, ki te reši.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emkej Wudisban (@emkej_wudisban)

Za rojstni dan, ki ga Ajda praznuje junija, ji je ob njeni sliki, kjer nazdravlja s kozarčkom rdečega, posvetil kratek, a izjemno romantičen opis: »Ljubim te žena moja. Najlepša si. Naj se ti izpolnijo vse želje.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emkej Wudisban (@emkej_wudisban)

Lepo je, ko moški ne skrivajo svojih čustev, temveč jih direktno priznajo, kajne?

Dobro navezo pa ima Emkej tudi z Nežo Buh oz. Neisho, saj ju veže trdno prijateljstvo, večkrat sta skupaj že sodelovala, njun najnovejši projekt pa je pesem z naslovom Slika, ki sta jo izdala v sodelovanju s še enim raperjem, to je Triiple, ki je pravzaprav dal pobudo za skupni projekt.

Besedilo za glasbo sta napisala Triiiple in Emkej skupaj, Neisha pa je je poskrbela za posebni R'n'B »kick« skladbi. Ta govori o minljivosti ter tem, da je potrebno vsak dan posebej uživati, kot da je naš zadnji, saj nikoli ne vemo, kako se bo dan končal: »Ko bom gledal nazaj ne želim ničesar obžalovati. Svojo dušo sem prelil na papir in povedal kako vidim, da neizbežna usoda lovi vsakega od nas.«

Emkej je o skladbi in njihovem sodelovanju povedal takole: »Big up brat Triiiple aka Tadej Zbičajnik, končno sma nardila komad. Neisha-Neža Buh hvala tudi tebi, da si začinila vso stvar in jo dvignila na drug nivo. Mislim, da je čas, da nehamo muziko šparat in vam pokažemo, kaj vse je nastalo v karanteni.«

Uradni videospot:

Tudi Neisha je v času karantene uspešna in kreativna, saj je v letošnjem letu začela s snemanjem za novo plato. Tu je utrinek s studia v Zagrebu, kjer je ustvarjala z dobro izbrano družbo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neisha-Neza Buh (@neishamusic)

Lepi Ljubljančanki in karizmatičnemu Štajercu želimo še veliko navdiha za unikatne in kvalitetne pesmi, ki jih prispevata in ustvarjata za slovensko sceno.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.