Poglejte, kakšen bi bil Lado Bizovičar, če bil bil Janez Hočevar Rifle! (Haha!)

23. 2. 2021, 18:00 | Promocijsko sporočilo

              Poglejte, kakšen bi bil Lado Bizovičar, če bil bil Janez Hočevar Rifle! (Haha!) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo

Lado Bizovičar in Janez Hočevar Rifle sta dolgoletna kolega in sodelavca. Verjetno se spomnite njunih predstav Fotr in Star fotr, tokrat pa sta se združila v komediji Optimisti, v kateri se jima je pridružil še Goran Hrvaćanin.

Gre za prvo slovensko digitalno komedijo, ki je ustvarjena prav za uprizoritve preko spleta, občinstvo pa jih s pomočjo čudes moderne tehnologije lahko spremlja v varnem zavetju domače televizije ali službenega računalnika ter na določenih točkah celo sodeluje s pomočjo klepeta ter usmerja komedijo, vpliva na zgodbo s tem, da glasuje in komentira v klepetalnici.

👉Preberite več o komediji: To so največji slovenski optimisti

Mi pa smo med brskanjem po Instagram profilu priljubljenega Lada Bizovičarja naleteli na prav posebno objavo. Na fotografiji s pomočjo mobilne aplikacije namreč izgleda zelo podoben Rifletu! Verjetno se boste strinjali, da bo Lado tudi čez nekaj desetletij (in z brado) videti zelo šarmantno!

“Ko bom velik bom Rifle!” je pod objavo zapisal Lado:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lado Bizovičar (@ladobizovicar)

Kako do (brezplačne) vstopnice za Optimiste?

Eden izmed pokroviteljev dogodka pa je tudi telekomunikacijsko podjetje Telemach, ki je že vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Danes mu zaupa že več kot 600.000 mobilnih uporabnikov,  njihova nenehna rast števila naročnikov pa je posledica vrhunskih, brezhibnih storitev ter nenehnih vlaganj in nadgradenj v infrastrukturo.

Ob veliki prelomnici so v podjetju pripravili posebne ponudbe tako za obstoječe kot nove naročnike, Po zelo odmevni januarski premieri in še dveh ponovitvah bo trojica za zabavo skrbela tudi v februarju. Najbolj zveste naročnike bodo pri Telemachu namreč nagradili z brezplačnimi vstopnicami, preostali naročniki pa bodo prejeli kodo za popust. Brezplačne vstopnice dobi tudi prvih 300 novih naročnikov.

Promocijsko gradivo