Julka Firbič | 15. 3. 2021, 19:45

Pomlajeno Ireno Vrčkovnik lahko z lahkoto zamenjamo za Leo Sirk

osebni arhiv
Pomlajeno Ireno Vrčkovnik lahko z lahkoto zamenjamo za Leo Sirk (foto: osebni arhiv)

Vau, kakšna mladostna energija izžareva iz 52-letne pevke, ki se svojih let prav nič ne sramuje! Ne samo da so bili v oddaji Zvezde pod masko vsi prepričani, da se pod miško, ki je med svojim nastopom energično plesala, skriva mlada Lea Sirk – tudi v resničnem življenju je izkušena Irena Vrčkovnik z novim videzom in natrenirano postavo Leji na las podobna!

Planet TV

Pevka, ki je v svoji dolgoletni karieri osvojila vsa ljudska srca, se je po kratkem premoru zopet zelo aktivno vrnila na oder z novimi pesmimi in še boljšo energijo. Pravi, da ji leta niso nikakršna ovira in da se počuti zelo mladostno ter obljublja, da bo še naprej kreativno ustvarjala nove avtorske pesmi za svoje oboževalce. Svojo mladost pa izraža tudi z drzno pričesko, ki si jo po navadi izbirajo najstnice ali mlajše punce – njena trenutna barva las je namreč živo roza in na las podobna Lejini barvi las, Irena pa v celoti izgleda tako zelo mladostno, da jo z lahkoto zamenjamo z mlajšo Lejo. Poglej si njuno podobnost:

LEA:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk)

IRENA:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irena Vrčkovnik (@irena_vrckovnik)

Irena se zaveda, da leta s sabo prinesejo tako izkušnje kot tudi spremembe videza, zato je stvar prijela v svoje roke in za svojo postavo poskrbela na najboljši način – z redno aktivnostjo in sproščanjem v naravi:

Tako Lea kot Irena pa imata poleg glasbe in tega, da sta obe mamici, še nekaj skupnega: Obe sta pred kratkim našli novo ljubezen in v svojem novem poglavju v življenju sta videti izjemno srečni:

IRENA IN UROŠ:

Naši glasbeni legendi Ireni želimo še dolga leta kariere in čim več navdiha za pisanje pesmi, ki ga najpogosteje najde prav v hribih. Ali kot pravi sama v svoji pesmi Številka srca, za katero je napisala besedilo: »Pa kaj, če sem zdaj na pol poti, še je v meni vroča kri …vse je v glavi, a največ velja le številka srca!«

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.