J. B. | 3. 10. 2022, 12:19

Poslanec Jonas Žnidaršič razkril, kako je na internetu zaslužil kar milijon evrov!

Profimedia/YouTube/Fejmiči/posnetek zaslona

Svoj čas eden najbolj priljubljenih televizijskih voditeljev pri nas in človek številnih talentov je pojasnil, kako se je dokopal do pravega bogastva.

Kako najlažje opisati Jonasa Žnidaršiča? Kot televizijsko osebnost? Kot radijskega voditelja? Kot računalniškega strokovnjaka? Kot poznavalca biljarda? Kot gledališko osebnost? Kot novinarja? Verjeli ali ne, 60-letnik, ki je danes tudi slovenski poslanec, se je dejansko ukvarjal z vsem naštetim. Celo z Vladom Kreslinom je nekoč zapel, njuna pesem Samo tij pa je bila nekaj časa pravi glasbeni hit.

Ob vsem naštetem se je Žnidaršič pred časom dokazal tudi kot eden najboljših in najuspešnejših igralcev pokra. Ne samo pri nas, celo na svetu. S pokrom se je najbolj aktivno ukvarjal na prelomu tisočletja, v tem času pa je, kot je razkril, tudi zelo dobro zaslužil. Kaj zelo dobro, celo odlično.

Žnidaršič je gostoval v podkastu Fejmiči in med drugim pojasnil, da je med letoma 1999 in 2006 z igranjem pokra na internetu "zaslužil en kup denarja". Zneska na glas ni želel razkriti, je pa proti enemu od dveh voditeljev pogovorne oddaje zašepetal besedo "milijon". Kasneje je med vrsticami vnovič potrdil, da mu je poker res navrgel kar milijonov dolarjev oziroma evrov (razlika med valutama je v tem trenutku bolj kot ne zanemarljiva).

Ni želel v zapor

"Med letoma 1999 in 2006 sem zaslužil en kup denarja, ki je bil na moje presenečenje neobdavčen. Šel sem celo preverit na banko, saj me je bilo strah. Nisem želel v zapor, želel sem plačati davek. Pa so mi rekli, da dobitki od iger na srečo v tujini niso obdavčeni. Danes pa ne moreš več zaslužiti milijona na internetnem pokru. Zdaj niti ne veš več, kdo ti sedi nasproti. Tale je Janez, tale je Pedro, tale pa robot po imenu XYŽ92," je pojasnil Žnidaršič.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.