27. 1. 2022, 11:32

Posodobljena Levstikova otroška zgodba Kdo je napravil Vidku srajčico

Login 5 Aphrodite Limited

»Zavest o celostnosti življenja, kjer ljubeče skrbimo drug za drugega, na stežaj odpre vrata ljubezni in enakovrednosti.«

Zgodbo za vse generacije, ki nosi globoka sporočila ljubezni, enakovrednosti, upanja in poguma, je v svoji prenovljeni različici klasike Frana Levstika podpisala Vesna Milek. Tik pred praznovanjem začetka novega leta je srčno sporočilo v obliki na tisoče ponatisnjenih slikanic doseglo mnoge, ki so (ali pa še bodo) z nakupom ene posodobljene slikanice Kdo je napravil Vidku srajčico? drugo podarili v dobrodelne namene preko Anine zvezdice in Botrstva.

Posodobljena zgodba izpod peresa Vesne Milek bo približala čutenje ljubezni do narave in vseh bitij v njej. Srce bo odprla tako najmlajšim kot starejšim bralcem. Ilustracije Dreje Novak bodo zaokrožile doživljanje knjige in dodale kanček čarobnosti že tako čudoviti zgodbi.

Za ponatis slikanice so poskrbeli pri založbi Login5 Aphrodite Limited, pravljico o Vidku pa najdete v vseh knjigarnah, večjih trgovinah, poslovalnicah Pošte Slovenije in na spletu.

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.