Julka Firbič | 1. 2. 2021, 19:36

Postavni fantje v drugi sezoni Ugodno oddam sina našim očem še bolj naklonjeni

Nova TV
Postavni fantje v drugi sezoni Ugodno oddam sina našim očem še bolj naklonjeni (foto: Nova TV)

Po izjemno visoki gledanosti prve sezone hrvaškega šova, ki je slovenske gledalce razvnel še bolj kot zimzeleni venček Ljubezni po domače, se je konec januarja na POP TV začela predvajati druga sezona Ugodno oddam sina.

Postavni in tokrat precej mladi sinovi (Bruno, Josip, Ivan in Matej) so že v predstavitveni oddaji na tekmovalkah pustili sledi, na hitrih zmenkih so se punce izmenjevale kot po tekočem traku – nekatere so pod giljotino staršev obmolknile, spet druge so bile občutno preveč zgovorne. Poleg neizprosnih mam (Brigita, Suzana, Dubravka in Ljiljana) tokrat najmlajšemu kandidatu Brunu (23) pomaga še direkten in samozavesten zaščitniški oče Mile.

Mladi Bruno pravi, "da nikoli ne bi bil z dekletom, ki ji je gospodinjstvo tuje, prav tako ga ne privlačijo dekleta, ki pretiravajo s pudrom in nosijo tigraste minice." Mladenič pravi, da se v prihodnosti vidi z dvema otrokoma ter ženo, ki spoštuje tako njega kot njegove starše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruno Filipović (@bruno.filipovic)

Na hitrih zmenkih je eno od deklet s svojim pristnim smehom, ljubkostjo in naivno sproščenostjo nanj napravilo še poseben vtis. Mogoče si je mladenka s tem odprla ključ do finalnih vrat, saj se Bruno v njeni družbi ne preneha nasmihati, pod kožo pa je kot ena redkih zlezla tudi njegovim staršem.

Da je druga sezona našim očem še bolj naklonjena kot prejšnja, je s svojim videzom gotovo pripomogel tudi športni in manekenski Josip (27) oz. Bepi, kakršen je njegov vzdevek. Na svojem Instagram profilu z več kot 11.000 sledilci ga zaznamuje kratek, a bistven opis: "Just a guy who's a hero for fun." 

Josipova hrana življenja je torej zabava, te pa ne manjka že na hitrih zmenkih, kjer se kot češnja na vrhu torte zanj bori kar 17 let starejša Tihana, le nekaj let mlajša od njegove mame. Josip pravi, da "ni mogel, da je ne bi vikal, ni vedel kaj naj bi jo vprašal, saj ga nič ni zanimalo". Svoje ogorčenje je težko skrivala tudi Josipova mama, tako je po pričakovanjih Tihana prva izpadla. Kot pravi sama, "Josip ni bil rojen v pravem času." Tihani pa le pripišimo točke za pogumnost in ji zaželimo veliko sreče v iskanju svoje prave ljubezni!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josip Kotlar (@bepi.energy)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.