Lepa Afna predstavila svoj popolnoma nov projekt, ki že navdušuje njene sledilce

13. 4. 2021, 20:16 | Scena | Piše: Julka Firbič

              Lepa Afna predstavila svoj popolnoma nov projekt, ki že navdušuje njene sledilce (foto: Facebook/Lepa afna) Facebook/Lepa afna

Združitev dveh močnih in samozavestnih žensk, LEPE AFNE in SALOME se je prelila v izjemno prvo epizodo popolnoma novega podcasta znane in priljubljene influencerke Lepe afne, ki jo spremljajo sledilci vseh generacij. Rdeča nit čarobnic, kot pravi Lea, bodo nepozabne in močne zgodbe žensk, njihov pogled na svet in predvsem – podpora ženska ženski. 

Sveže pečena 30-letnica Lea, z umetniškim in Sloveniji prepoznavnim imenom Lepa Afna, je pričela z novim podcastom »Čarobnice«. V epizodah bo gostila močne in samozavestne ženske, ki se v življenju ne bojijo žuljev in kljub vsem padcem ponosno nosijo visoke pete ter rdečo šminko, takole svoj izum opiše Lea:

»V epizodah Čarobnic bom gostila izjemne ženske, takšne čarobno čarovniške. Iskrene, uspešne, zanimive, samosvoje. Čarobnice so ženske, ki te ne pustijo ravnodušne. Imajo svoja mnenja, imajo zgodbo in predvsem imajo življenjsko strast. Stvari delajo s srcem, česar koli se lotijo je nekaj posebnega, njihovega. Obdaja jih močna vera, polne so dragocenih izkušenj in se ne bojijo svetu dajati svoj iskren obraz. Predvsem pa ne pozabite, drage moje, čisto v vsaki se skriva čarobnica. Vprašanje je le ali ji pustimo, da zaživi v nas. Se gledamo, (p)ostanite čarobne!«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna)

In le kdo ne pozna izjemno zabavne blondinke, ki nam s svojo hudomušno naravo in unikatnimi zgodbami na Instagramu v naša življenja dnevno vnaša kapljico zabave in sproščenosti, poleg tega pa nas uči, kako užiti hedonistično življenje, saj si ga vsak od nas zasluži. 

Lepa afna pravi, da si je za prvo in častno gostjo, s katero bo otvorila svoj podcast, želela prav Salome. Spremljala jo je namreč v eni prejšnjih sezon Masterchefa, v kateri je bila Salome ena od nadobudnih kuharjev (in prebila se je prav visoko!). Lepa afna je Salome nato takoj pisala na FB in jo vprašala, če bi sodelovala z njo, saj ji je bila Salome preprosto, kot pravi, »taka legenda«.

Salome in Lepa afna sta spregovorili o filozofiji življenja in pogumu. Zanimivo, zabavno, odkrito in zelo poučno, v pripovedi pa se bo zagotovo našla marsikatera ženska. Epizodo in vse naslednje lahko poslušaš na YT kanalu in tudi na vseh podkast aplikacijih. In le ugibamo lahko, katera bo naslednja gostja čarobnica v Afninem podcastu.