9. 4. 2022, 19:52

Pregled Instagrama: Bojan Cvjetičanin objema sosedove pse, Natalija Verboten v družinskem spotu, Helena Blagne pa ima nov selfie

Instagram/bojan_cvjeticanin

Predsednik Borut Pahor kolesarske dirke spremlja kar med vožnjo, Primož Roglič na drugi strani te zgodbe poskuša osvojiti Baskijo, Igor Mikič pa morda osvaja lepo svetlolasko. Morda. Ker morda bo ona osvojila njega. Poglejmo, kaj so znani Slovenci zabeležili na Instagramu pretekli teden.

Dva vodnarja

Igor Mikič se vedno smuka v fini družbi. Tokrat se je stisnil ob prikupno svetlolasko in zapisal: »Kaj je to? Dva vodnarja,« potem pa v svojem šaljivem slogu dodal: »Pozirati še ne zna.« V komentarjih so nekateri sicer bolj grajali fotografa, ker ni ujel boljšega trenutka, a mogoče je misterij tisto nekaj, kar daje tem utrinkom dodaten čar. Se kaj plete? Mikič je lani poleti povedal, da je po šestih letih samski, potem pa je za medije priznal, da mu je bila v Exatlonu najbolj všeč Marjanca Polutnik. Bomo zdaj kmalu izvedeli še kaj novega?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IGOR MIKIČ (@mikic7)

Ponosni očka

Zoran Dragič je očitno šel v vrtec po svojo hčerkico Ano, ki bo letos poleti dopolnila štiri leta. Medtem, ko brat Goran objavlja predvsem košarkaške utrinke, nas je pri Zoranu tale družinska spokojnost popolnoma razorožila. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Dragić (@zoki_dragic)

Objemi sosedovega psa

Bojan Cvjetičanin je zdaj že dovolj popularen, da lahko hodi po domači soseski in objema pse, ki niso njegovi. »Dan, ko objamemo sosedovega psa,« je zapisal tik preden je Slovenijo ujela hladna in celo snežna fronta, nas pa spomnil, da so zdaj mogoče res tisti dnevi, ko se je najbolj pametno doma crkljati s svojimi ljubljenčki. In če nimamo svojih, sledimo nasvetu pobalinskega pevca – sposodimo si sosedovega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Cvjetićanin (@bojan_cvjeticanin)

Čas za selfie

Helena Blagne, Andrej Škufca in Ana Maria Mitič so si med sodniškimi obveznostmi v oddaji Znan obraz ima svoj glas privoščili trenutek za selfie. Ana Maria je pokukala izza Andrejeve rame, Helena se je nagnila v kader z leve, sledili so trije filmski nasmehi in – Instagram moment je ustvarjen. Je pa Helena dodala v kolaž še par drugih utrinkov z oddaje, pripisala pa še, da je obleka, ki jo nosi na teh fotografijah, delo modnega oblikovalca Roka Čibeja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Kolesarski navdušenec

Predsednik Borut Pahor se je pred kratkim peljal v Mursko Soboto na slovesnost ob dnevu Romov, a ker je vendarle predsednik, si je med vožnjo lahko v miru ogledal kolesarsko tekmo. »Primož, zaenkrat izgleda, znova dobiva Baskijo,« je komentiral ob objavi in priznal, da kjerkoli in kakorkoli je možno, vedno spremlja kolesarstvo. Vidite, zato je vredno imeti svojega šoferja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Za Ukrajino

Challe Salle in smučarska skakalka Špela Rogelj sta pretekli teden skupaj nastopila v dobrodelni rundi popularnega kviza Milijonar. Tokrat so VIP gostje zbirali denar za Ukrajino. Challe in Špela sta za pomoč Ukrajini zbrala 1000 evrov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle)

Baskovski kilometri

Primož Roglič te dni divja na 61. dirki po Baskiji, kjer sicer nastopata še dva Slovenca, Jan Polanc in Domen Novak. Dirka je tokrat res neizprosna, priča smo bili celo padcu nekaterih kolesarjev, nizozemski kolesar Milan Vader, moštveni kolega Primoža Rogliča, je končal v bolnišnici – z zlomljeno ključnico in lopatico. Kaj dosti ob objavi iz Baskije na Primoževem Instagramu ni bilo. Le to, da je fotografija nastala med težkim vzponom, ki pa ga je naš kolesarski as z lahkoto zvozil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

Družinski videospot

Natalija Verboten je na Instagramu objavila medgeneracijski kolaž fotografij, saj je za videospot skladbe Me še ljubiš združila 3 generacije njene družine. »Ob meni sta nastopila še oče Milan in sin Oskar,« je zapisala Natalija in dodala: »Ljubezen je gonilna sila sveta, naj polepša dan tudi vam.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.