22. 1. 2022, 10:39

Pregled Instagrama: Borut Pahor o bivši ljubezni, čudovite noge Severine, Jože Potrebuješ praznuje

Profimedia

Aktivnost na vrhuncu - predsednik Borut Pahor brska po spominih in odkrije ljubezen in študentskih klopi, Severina se radostno pokaže fotografskemu objektivu, ogromno naših znanih Instagram imen pa te dni beži pred sivo zimo in se potikajo po vseh koncih sveta, od Pariza do Maldivov. Kdo? Poglejte.

Predsedniški spomini
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Predsednik Borut Pahor je očitno brskal po domačih arhivih in našel retro fotografijo svoje bivše ljubezni iz študentskih časov. »To je Erika,« je zapisal. »Spoznala sva se, ko sem prestopil prag univerze, ona pa je zaključevala magistrski študij. Skupaj sva preživela 4 čudovita leta. Potem se nisva več videla.« Erika, kot pravi Pahor, zdaj živi in dela v tujini, sta se pa slišala, ko ga je poklicala, da mu izreče sožalje ob mamini smrti. In potem spet pred nekaj dnevi. Prvi komentar na objavo? »Pahor danes spi na kavču.«

Jože praznuje
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ČUKI🦉 (@skupina_cuki)

Čuki so na svojem Instagram profilu čestitali prvi glasilki skupine. Jože Potrebuješ namreč praznuje 54. rojstni dan, ampak se frajer itak ne stara in se vestno ohranja v fit formi. »Bodi še naprej tak mladenič,« so zapisali.

Zala in Gašper z novim singlom
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zalagasper (@zalagasper)

Zala in Gašper, nekdanja zmagovalca EME in predstavnika Slovenije na Evroviziji, sta napovedala prihod nove skladbe. Odmevati bo začela na dan zaljubljencev, 14. februarja. Na Instagramu sedaj le ta kratek dražljaj in vprašanje – uganete naslov? V komentarjih stavijo na 'Love Letter'. Bomo videli, če drži.

Bepop dekleta za dobro jutro
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bepop (@bepop_ladies)

Bepop dekleta so te dni v ospredju in ni medija, ki ne bi bil pozoren na te vrhunske bejbe, saj glasno promovirajo novo skladbo Brez kril. Bile so na oddaji Dobro jutro, pa na Golici TV, pa na tej in oni radijski postaji, pa na Kanalu A, pa v tiskanih medijih. Takole so se na hitro ujele v objektiv z voditeljema Ljubico Mlinarin Boštjanom Romihom.  

Eksotični oddih
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EasyBeauty 🌹 (@izapiletic)

Iza in Anej Piletič zaljubljeno naprej. Mlada, a tako obetavna. Ona vodi lepotni salon Easy Beauty, Anej pa glasbeno pot v duetu BQL dopolnjuje še z lastno glasbeno produkcijo. A vedno se najde čas za oddih. Iza je na svojem Instagram profilu objavila romantično guganje na Maldivih, kjer se z Anejem potikata po letovišču Kuredu.

Impresivna Severina
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Samo trenutek, ker nam je zastal dih. Severina se takole na ogled postavi in zapiše: »Uvod v anatomijo.« Fotografirala jo je Jelena Balić, modna in lepotna fotografinja z zavidljivim portfeljem, ki živi in ustvarja v Zagrebu. Danes 49-letna Severina je kot kaže v ultimativni formi. V komentarjih pa je najbolj nasmejala sledilka, ki je zapisala: »U, je**mti, tudi jaz sem točno takšna, samo da se ne vidi.«

Je suis Indira
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Indira se je zaljubila – v Pariz. »V trenutku, ko sem stopila iz taksija – waw,« je zapisala. »Začutiš energijo v zraku, v trenutku sem se zaljubila, brez problema bi lahko tukaj živela.« Navdušena nad francosko prestolnico, Indira sedaj napoveduje kopico storijev iz magičnega Pariza, saj pravi, da Pariz razume, kaj ženske potrebujejo – romantiko, hrano, makrone in šoping.

Hajdi na poti
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

»Potovati 24 ur ni hec, za to je potrebno veliko strpnosti, razumevanja in empatije,« pravi Hajdi Korošec Jazbinšek, kar pa še ne pomeni, da zato ne želi potovati. Njena tokratna zgodba se vrti okoli koncepta potovanja z otroki. »Tako zelo sem vesela in ponosna, ko ju vidim kako odraslo prenašata te trenutke in potovanja so zagotovo tista stvar, ki družino še bolj utrdijo in povežejo,« piše Hajdi, ki se ob tem spomni nasveta njenega očeta: »Preden se poročiš z nekom, pojdi z njim na potovanje - takrat boš najbolj spoznala ali je to partner, ki bo s tabo v dobrem in slabem.« So pa očitno imeli na poti praktično prazno letalo, tako da so si lahko izborili nekaj več udobja, kot smo ga običajno vajeni 10 kilometrov v zraku.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.