2. 4. 2022, 10:33

Pregled Instagrama: Franko Bajc z žrebci, Nuša Derenda kot igralka in sveže zaljubljena Eva Peternelj

IG: @franko_bajc
Pregled Instagrama: Franko Bajc z žrebci, Nuša Derenda kot igralka in sveže zaljubljena Eva Peternelj (foto: IG: @franko_bajc)

Franko je še vedno pravi kavboj, Nuša Derenda je zdaj igralka, Eva Peternelj pa je očitno prve spomladanske dni izkoristila za gojenje čisto nove ljubezni. Za nami je še en pester Instagram teden. 

Zelo ženstveno

Gaja Prestor nas je v preteklem tednu obdarovala s kolažem štirih črno-belih fotografij, na katerih se je odela le v seksi perilo znamke Lisca in nato zapisala: »Dovolila si je, da jo spodnese v globine njene temačnosti, potem pa je tam našla svetlobo, ki ji je razkrila, kako so lahko njene rane preoblikovane v njene največje darove.« Poetični navdih je požel preko 5000 všečkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G A J A (@gajaprestor)

En predsednik in ena športna družina

Športna mladež skakalne dinastije Prevc je uokvirila predsednika Boruta Pahorja, ki jih je ljubko poimenoval kar 'Air Prevc'. Peter, Cene, Nika in Domen Prevc so skupaj s predsednikom sedli na stopnice v predsedniški palači, kjer je pred dnevi Pahor vročil priznanje jabolko navdiha državnemu panožnemu nordijskemu centru Kranj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Nuša v filmu

Medtem ko njen sin Matevž blesti v oddaji Znan obraz ima svoj glas, mama Derenda preizkuša svojo igralsko žilico. »Ja, res je, prvič sem zaigrala v čisto pravem filmu. Že dolgo sem si želela ušpičiti kaj takšnega zato sem z veseljem odzvala povabilu mlade ustvarjalne ekipe, ki mi je zaupala vlogo psihologinje v filmu RAZODETJE.« Študentski film Razodetje ima premiero prav danes, 2. aprila, v Kulturnem domu Krško.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ηušα dεrεηdα (@nusaderenda)

Kdo čuva otroke?

Adrijana Dimec izpostavi vprašanje – kdo ti čuva otroke, da lahko kam greš, glede na to, da Žige ni. Odgovor je na fotografiji. Kosmata varuška. Z zelo prijaznim pogledom. Ko se prestolonaslednika namakata v banji, Žiga pa preganja žogo pod koši, družinski kuža opravlja svoje nadzorniške posle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D R I J A N A D I M E C (@adrijanadimec)

Dva žrebca? Ali trije?

»Dva žrebca,« je ob novi objavi na Instagramu napisal Franko Bajc, prva mišica primorske burje, ki se – na veselje neštetih oboževalk – še vedno bori s pozabljanjem zapenjanja srajc. Tokrat so mu junaške prsi ušle na plano v družbi dveh veličastnih žrebcev, dodatno zabavo pa nudijo tudi duhoviti komentarji. »Bogi konji, skos morjo pozirat (sic),« se je v komentarjih simpatično pošalil Luka. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc)

V objemu

Eva Peternelj, sicer fitnes inštruktorica in soustanoviteljica znamke Peach Booty Plan, zelo dobro pa smo jo spoznali v šovu Exatlon, je svoje športno telo posadila v naročje mišičnjaka in glede na uporabljene ključnike, je tole zelo vroča zaljubljenost. Morda celo – ljubezen? »Je to tvoj fant,« in »Imaš ti fanta,« se je usulo med komentarji, saj je očitno lepotica zdaj tudi uradno zasedena. Medtem pa že odkrivamo, čigavi so ti bicepsi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Peternelj (@evapeternelj)

Najprej mama, potem političarka

Pretekli teden se je na spletu veliko govorilo o objavi Alenke Bratušek, ki je na Instagram za materinski dan odložila fotografijo s svojima otrokoma. »Dva, ki sta moje življenje naredila mnogo lepše. Danes že odrasla in samostojna, še vedno pa moja sončka,« je zapisala. Alenka sicer ne razkriva svoje družine na družbenih medijih, zato je bila ta fotografija s takrat še malim Oskarjem in malo Nušo, pravo presenečenje. Več o fotografiji si lahko preberete tukaj: Alenka Bratušek objavila REDKO fotografijo svojih otrok

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Bratušek (@abratusek)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.