29. 1. 2022, 15:38

Pregled Instagrama: Goran Dragić razdražil splet, ker bo postal NFT, Natalija slavi rdečega ferrarija, Igor Mikič pa razloži, kaj je sreča

Profimedia

Ko eni raziskujejo retro kotičke romantičnega Pariza, drugi vstopajo v metaverse prihodnosti in postajajo NFTji, ki jih bomo zbirali kot digitalne sličice novega bogastva. Instagram pregled razkrije te in one peripetije slavnih, da boste vendo na tekočem, kaj je v trendu - in kaj morda ne.

Goran Dragić gre v NFTje
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Tako kot Tina Maze, se tudi košarkarski as Goran Dragić premika v NFTje. »Non-fungible tokens« so kriptografski kovanci, ki predstavljajo digitalno imetje. Kolektivno še nismo čisto prepričani, kam porast zanimanja za NFTje pelje, a velika svetovna imena očitno hočejo biti priključena zdaj, ko so zadeve še kolikor toliko sveže. Goran Dragić bo v sklopu znamke Lympo izdal svojo lastno zbirko NFTjev – digitalnih animiranih sličic, ki bodo predstavljale različne njegove dosežke. V komentarjih kar nekaj sledilcev ni najbolj navdušenih nad tole Dragićevo potezo.

Kava ali ... ?
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ta Teden z Juretom Godlerjem (@tatedengodler)

Jure Godler je povabljen na kavo. Ampak Jure Godler sliši, kar hoče slišati. Saj smo vsi isti, kajne? Sicer pa – vabilo na kavo je le formalna oblika vabila za mizo v lokal. Kaj naročiš pa je potem svobodna izbira. »Al' pa dej en'ga.«

Indira osvaja Pariz
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Indira Ekić še vedno uživa v objemu romantičnega Pariza. Ustavila se je tudi pri famozni restavraciji Terra Nera, ki je še kako znana ljubiteljem serije Emily v Parizu. Restavracija je kraj, kjer v seriji dela postavni Gabriel, chef, ki spodnese tla pod nogami ameriške modne mrhe. In tam se je žigosala tudi Endira, ki pa pravi, da lepega chefa ni ugledala.

22 let rdečega ferrarija
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

»Rdeč ferari, praviš, da v garaži čaka me, če bom tvoja, ti na svetu dal mi boš vse, hišo, dva bazena in v banki dolarje, a na vse to požvižgam se,« poje Natalia Verboten v vsem poznani skladbi Rdeč ferrari, ki letos praznuje 22 let. V spomin pa je Natalija ojavila posnetek z Ljubljanskega gradu, kjer je s skupino Plamen prav to skladbo zaigrala lansko leto.

Mikič razloži srečo
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IGOR MIKIČ (@mikic7)

»Zame je sreča, da se zbudiš z osebo, ki jo ljubiš, da delaš stvari, ki te osrečujejo, da si hvaležen za malenkosti in pomagaš drugim v stiski ali, da postanejo boljši ljudje. Da si vljuden in prijazen do vseh, neglede na status in finančni položaj. Da širiš pozitivno energijo in ne obsojaš nikogar,« zapiše prva ljubljanska mišica, Igor Mikič, in težko oporekamo tej zelo jasni definiciji sreče. »Skratka, sreče se ne da kupit, jo moraš začutiti,« zaključi Mikič. Res je.

Mihael Hercog s hčerko
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

Miha Hercog in Saša Lendero hčerke Arie na družbenih omrežjih ne predstavljata zelo pogosto, zato je prijetno presenetila objava, na kateri Miha in Aria med vožnjo uživata v plesnih gibih že kar malce pozabljene Macarene.

Nives Orešnik v galeriji
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik)

Lepotica Nives Orešnik se je pretekli teden potikala po sveže prenovljeni Cukrarni v Ljubljani. Kulturni navdih ali kakšni večji načrti? Vemo le to, da se je modno zelo uskladila z ambientom.

V spomin
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Luka Dončić je 26. januarja s to objavo spomnil, da je minilo že dve leti od strašljive smrti legendarnega košarkarja Kobeja Bryanta. Ja, že dve leti – a se mnogim zdi, kot da se je zgodilo še nedavno tega. Luka ob objavi ni zapisal nobenih besed – s kratkim nizom emojijev je povedal vse. Več kot 475.000 všečkov je potrdilo, da Kobe še kako živi v naših spominih.