15. 1. 2022, 10:21

Pregled Instagrama: Mišica uživa v toplicah, Hajdi duhovito o delu od doma, Aljoša Bagola pa pove, kaj je sreča

IG: @mikic7
Pregled Instagrama: Mišica uživa v toplicah, Hajdi duhovito o delu od doma, Aljoša Bagola pa pove, kaj je sreča (foto: IG: @mikic7)

S tem krmežljavim januarjem se vsakdo bori na svoj način. Nekateri so se zakopali v delo, drugi se spominjajo bolj toplih dni nekoč nekje, prva ljubljanska mišica Igor Mikič pa tople dni iz Exatlona podoživlja v Rimskih termah.

Ana Klašnja pošilja sonce
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)

Simpatična balerina Ana Klašnja baletno telo greje v Egiptu in svojim sledilcem pošilja nekaj sonca. Uspešno, kot kaže, saj smo po tednih goste megle končno spet ugledali nekaj sončnih žarkov tudi v ljubljanskem kotlu. Ana je za počitnikovanje izbrala letovišče Meraki v Hurghadi, da se napornem letu posveti samo sebi – sinček je verjetno ta čas z očetom, saj je Meraki namenjen samo odraslim.

Tim Kores z lepo družbo
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by De Liri (@deliri_music)

Vedno nasmejani Tim Kores je konec tedna dobil v studiu zelo prijeten obisk – obiskali sta ga njegova najmlajša sestra Zala Kores in Julija Veleski. Dekleti sicer skupaj tvorita glasbeni duet Deliri Music in sta bili finalistki oddaje Slovenija ima talent.

Hajdi Korošec se pošali na račun dela od doma
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Omikron ima žurko, kar pomeni, da nas ogromno spet dela od doma. A delo od doma, ko je s teboj doma še vsa družina, je svojevrstna izkušnja. Hajdi dobro ve, da si je v takšnem okolju težko zagotoviti potreben mir za kakovostno delo, zato se je svoja sinova, Danteja in Evana, nahecala, da so skupaj posneli šaljiv meme na račun dela od doma. Mala falota sta bila seveda takoj za stvar in tule je rezultat. »Priznaj, da si pomislila na to,« je zapisala Hajdi.

Bepop dekleta na snemanju
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bepop (@bepop_ladies)

Bepop Ladies so se konec tedna znašle na prepihu. A ne zato, ker je nekdo pozabil zapreti okno. Prepihal jih je režiser David Podgornik na snemanju novega videospota za pesem Brez kril.

Katarina Benček se je poslovila od Nacha
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATARINA Benček ✈travel&style (@katarina_bencek)

Žalostna objava Katarine Benček, ki se je morala posloviti od svojega psička Nacha. »Bil si najboljši kuža, nikoli te ne bom pozabila,« je zapisala in dodala: »Uživaj v pasjih nebesih.« Številni so se odzvali s sporočili podpore. Nacho ji je družbo delal kar 12 let, pred nekaj dnevi pa je prestal operacijo ledvičnih kamnov.

Ambrož se tolaži na traktorju
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambrož Vahen (@avahen150)

Ambrož s Kmetije zna tudi iz slabe novice narediti smešnico. Kot so pretekli teden pisale kolegice iz Cosmopolitana, sta se Ambrož in Nina razšla, z Instagrama sta celo odstranila njune skupne fotografije. Je pa novo fotografijo dodal Ambrož in zapisal: »Ljubezen mine, hektarji ostanejo.« In potem še usekal z duhovitim zaključkom: »Ma, jaz niti hektarjev nimam.«

Igor Mikič se greje
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IGOR MIKIČ (@mikic7)

Svoje telo rimljanskega bojevnika je Igor Mikič - Mišica odpeljal na gretje v Rimske terme. Po dolgem Exatlonu se je očitno privadil bolj tropskih temperatur, medtem ko so mu oblačila že tako ali tako vedno predstavljala le nujno zlo. Iz Rimskih term je poslal par razglednic in videti je, da neznansko uživa. Kot pač Mišica zna.

Nina Ivanič v Budimpešti
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Ivanič (@ivanic.nina)

Igralka Nina Ivanič se je začetek tedna mudila v Budimpešti, kjer je sicer objavila vesele fotke s prijatelji, a mi vemo, da to ni bil samo turistični obisk naše sosede. Nina je bila v Budimpešti predvsem delovno in upamo, da bodo kmalu lahko razkrili, kaj točno se pripravlja.

Aljoša Bagola o sreči
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)

Izgorelost je za nami, zdaj se posvečamo sreči. V spremstvu aktualne knjige Srečo, prosim, Aljoša Bagola s poetičnimi zapisi o sreči kuje tudi svojo Instagram stran. V tem tednu nam je postregel z zapisom o tem, kaj sploh je sreča. »Sreča je nasmeh otroka, ki ga pestuje tvoja roka,« se bere eden od verzov. Veš, kaj je sreča, Aljoša? Zdravje in pa da ti dela internet. Naj ti oboje še dolgo služi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.