14. 11. 2021, 23:32

Pregled Instagrama: Natalija Verboten v lepi družbi, Ilka Štuhec na smučkah in Zoran Dragić na poti

IG: natalijaverboten

Eni pred kislimi in mrzlimi dnevi bežijo na toplo, drugi pa so komaj čakali, da se lahko zaženejo v krasote hladnejše sezone. Od čudežev na odru do legend pod odrom, za nami je še en pester Instagram teden.

Družinska Hajdi
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Hajdi Korošek Jazbinšek se s familijo potika po Jordaniji in medtem ko se z možem čudita na prvi od sedmerih čudes, otroka občudujeta sceno Indiana Jonesa. November je kar pravi mesec za obisk vroče Jordanije, čeprav se zdi, da se večina Slovenije te dni še vedno potika predvsem po Dubaju.

Sedma vražja dama v zraku
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATARINA Benček ✈travel&style (@katarina_bencek)

Katarina Benček se je pretekli vikend zasidrala med vražje dame na Planet TV in na prvi pogled se zdi, da so jo v krdelo najbolj znamenitih žensk trenutno na slovenski televiziji kar dobro sprejele. Če bodo še naprej uspešno krmarile preko svojih kapric, načel in prepričanj, pa bomo videli v prihodnje. Nas je pa Katarina vmes že pozdravila z novo objavo na Instagramu in pripisom, da naj pustimo sanjam, da poletijo. Eh, Katarina, naše sanje so bolj prizemljenega značaja.

Zamaskirani Dragić
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Dragić (@zoki_dragic)

Ta drugi od bratov Dragić je z masko skorajda videti kot ta prvi od bratov Dragić. Zoran se je na hitro obeležil na Instagramu med potovanjem v Španijo, kjer kakšnih pretiranih toleranc do neupoštevanja protikoronskih ukrepov ni. Zato se je fotografiral tako, kot je danes običajno -  s kirurško masko kot modnim dodatkom ob sicer precej elegantni opravi.

Ana odkriva čudeže
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)

Ana Klašnja se je za Instagram postavila ob Tajdo Korče in zapisala: »Čudežna deklica.« Če ne spremljate oddaje Slovenija ima talent, morda ne veste kdo je Tajda Korče – a boste verjetno prej ali slej izvedeli. 15-letno dekle iz Šmarja pri Jelšah je z zlatim gumbom poletela v polfinalno oddajo, navdušila pa je z – gimnastiko!

Adrijana je kozmetična coprnica
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D R I J A N A D I M E C (@adrijanadimec)

»V živo se spomnim trenutka enega večera jeseni 2019, v našem prvem stanovanju v Kopru, ko sem sedela na tleh kopalnice in kot neka coprnica, ki dela svoje zvarke, z žlico v posodici skrbno izbrana olja iz katerih sem si delala ultimativno mešanico za nego svojih je*eno zahtevnih las,« je Adrijana Dimec zapisala ob objavi, kjer je (končno) predstavila to, kar je skrivnostno napovedovala že lep čas: ultimativen oljni eliksir za lase. Pakiranje je tako lično, da so sprva ljudje mislili, da je parfum. Več pa – hja, v besedilu objave.

Titanski duet
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ČUKI (@skupina_cuki)

Epski moment, ko se v enem kadru znajdeta Jan Plestenjak in Jože Potrebuješ in potem Jože to objavi na Instagramu z zapisom: »J.P in J.P.« Dva kultna kosa mozaika slovenske glasbene zgodovine in zdaj nas le še tako zelo firbca, o čem sta klepetala. In kakšne spomine sta obujala. Si predstavljate, kaj vse sta ta dva videla in doživela?

Mične gospodične
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

No, tehnično so že poročene, a so videti tako mladostno, da jim težko rečemo gospe. Natalija Verboten se je v oddaji V petek zvečer družila z Brigito Šuler in Manco Špik, ki sta skupaj stopili na oder in pokazali, da se na preverjeno robo splača staviti. Koliko krasote na kupu!

Ilka na smučeh
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ilka stuhec (@ilkastuhec)

Ilka je tam, kjer se počuti najbolje – na dilcah. In z dilcami na snegu. Sezona je odprta, Ilka pa že v elementu. Če ste se do sedaj obirali z nakupom smučarske opreme, naj bo tole vaša ultimativna spodbuda. Ali pa naj vas vsaj spomni, da zdaj že počasi potrebujemo zimsko opremo na avtomobilu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.