26. 3. 2022, 17:21

Pregled Instagrama: Nika in Rok iz BQL v poljubu (kaj to zdaj pomeni?), Patricia Pangeršič zaročena, Orli na stopničkah

IG: @bqlgram

Pretekli zvezdniški teden na slovenskem Instagramu je bil v znamenju skakalnih zmag in pomladnih užitkov. V obeh primerih se je delilo veliko srčkov, veliko všečkov in veliko nasmehov. Morda pa se vendarle prebujamo v lepši jutri.

Uživanje v soncu

Instragram faca, vplivnica in poslovna bejba Jasna Vale te dni dela točno to, kar dela cela Slovenija – nastavlja se toplim sončnim žarkom, ki smo jih vztrajno čakali že od – hja, januarja? »Srečna, svobodna in hvaležna,« je zapisala Jasna in dodala: »Želim vam prekrasen dan in naj bo s smehom obsijan.« Samo trenutek, Jasna – je to v roki krof ali žemlja?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Vale(@_jasna_vale)

Stopničke in slovo

Letošnja Planica je bila popolnoma prekrita s slavnostjo slovenskih skakalcev, ki so najprej dominirali posamično, potem pa še v skupinski varianti. Peter Prevc je po izjemnih nastopih hipno zavil na Instagram in razdelil pohvale. »Letenje nad navijači, zmaga borcu @zigajelar, sebi stopničke, še en kolega na stopničkah, naslednji takoj zraven in potem še nekaj njih na vrhunskih mestih ..... Dan za spomine,« je zapisal, obenem pa eno zahvalo stisnil še Anžetu Semeniču, za »vse dobre momente, diskusije, poglede, nasvete.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Prevc (@pprevc)

Je pa zahvali dodal tudi slovo. 28-letni Anže Semenič se po Planici namreč poslavlja, saj je bila to njegova zadnja tekma, ki jo je končal na 16. mestu. V bližnji prihodnosti ga čaka prenova stanovanja, tako da bomo kukali na njegov Instagram za morebitnimi dekorativnimi navdihi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anže Semenič (@anzesemenic)

Toaletno sproščanje

Ni potrebno, da je straniščna školjka prostor, kjer opravljamo izključno biološke potrebe izločanja. Lahko je tudi prostor, kjer se predamo introspekciji, kontemplaciji ali – branju knjige. Jure Godler se je skobacal na zaprto straniščno školjko, naslonil noge na nosilec za toaletni papir in odprl knjigo. »Sproščanje pred snemanjem,« je zapisal. Joj, Jure, če bi malce zdrsnil na pokrovu, bi se nasadil naravnost na ščetko za čiščenje školjke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Godler (@godler)

Obletnica

»Pred točno dvanajstimi leti sem na prvi pomladni dan (oz. večer) spoznal Ivo Bagola. Ducat let je švignil mimo kot kakšen Ducati na avtocesti, in tukaj stojiva blagoslovljena s krasno, skoraj devetletno hčerko - ljubeznijo najinega življenja, in zakonom, kjer se vedno trudiva premagovati ovire, nasprotja in kljubovanja ter namesto naveličanosti gojiva zveličanost ljubezni,« je v daljšem zapisu na Instagramu povedal Aljoša Bagola in na koncu nazdravil – na pomlad, na ljubezen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)

Hvala, mama. Vse najboljše, ata.

Kako lepo se je poklopilo Glorii Kotnik. Na materinski dan je skočila na Instagram in objavila nadvse ljubko fotografijo in zapisala: »Takole se je vse skupaj začelo – pred 28 leti.« Na fotografijah pa mala Gloria z staršema, seveda vsi v družbi 'snowboardov', pripravljeni na zimske akcije. A ta objava je bila obenem tudi čudovita voščilnica – »Srečen materinski dan najboljši mami in vse najboljše najboljšemu očetu na svetu,« je zapisala Gloria.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria Kotnik (@gloriakotnik)

Strastno v maskah

Hej, mali iz BQL, moramo se pogovoriti. Kaj je bilo pa tole na šovu Znan obraz ima svoj glas? Kar na polno v poljub z Niko Zorjan? Aja, ti si bil Aladin, ona je bila princesa Jasmina, pa sta imela to kot izgovor. Aja, pa pomlad je. No, saj je bilo luštno. Malce foušije iz publike, odvisno pač za koga kdo navija, seveda pa morata zdaj odgovoriti na kar nekaj vprašanj. Kaj poglejta v komentarje. Prvi v vrsti: »Čak, a pol sta vidva par, al kk? (sic)« Torej?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BQL (@bqlgram)

Patricija oddana

»Rekla sem 'da',« je zapisala ob objavi diamantnega prstana, ki je Patricio Pangeršič zdaj tudi uradno prikoval na njenega izbranca. Usule so se zvezdniške čestitke, od Gaje Prestor in Ajde Sitar do Sanje Grohar in Nike Zorjan. Če si želite bolj natančno ogledati prstan, kliknite na fotografiji desno, kjer je zaročena roka slikana nad ozadjem destilirane eksotike. A smo kič, al' nismo?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia Pangersic (@patricia_pangersic)

Mamljiv pogled

»Jutri se gledamo,« je pred redno oddajo Pri črnem petru na Planet TV zapisala Jasna Kuljaj, ki na Instagram fotografiji koketno pogleduje proti objektivu, odeta v japonski kimono. Da bo malce drugače, je namignila Jasna, tako da moramo preveriti, kako se je na koncu japonska moda ujela s harmonikami in (pre)drznimi skeči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.