12. 2. 2022, 16:22

Pregled Instagrama: Nives Orešnik o ljubezni, Anamarija Lampič o žalosti, Gloria Kotnik pa o sreči

IG: @nivesoresnik
Pregled Instagrama: Nives Orešnik o ljubezni, Anamarija Lampič o žalosti, Gloria Kotnik pa o sreči (foto: IG: @nivesoresnik)

Veliko sreče se je pretekli teden prelivalo po slovenskem oddelku Instagrama. Na eni strani smo slavili izjemne uspehe slovenskih športnikov na olimpijskih igrah, na drugi strani pa že diši po pomladi, veliko se govori o ljubezni, pa še kakšno rojstvo ujamemo tu in tam. 

Žalostna Anamarija
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamarija Lampič (@anamarija.lampic)

Pravi, da ni šlo. Da je dala vse od sebe, se maksimalno potrudila, a stvari vseeno niso šle po načrtih. Tako je svojo uvrstitev na 12. mesto na olimpijskih igrah na Instagramu komentirala Anamarija Lampič, kjer je še dodala, da je bila ključna težava v tem, da niso uspeli najti prave maže za smuči. »Preizkusili smo vse,« je napisala in povedala, da si jezo in žalost deli s trenerjem Boštjanom Klavžarjem in Stefanom Saraccom, mi pa ob tem upamo, da Anamarija ve, kako smo mi, doma na kavčih, totalno navdušeni že nad dejstvom, da lahko toliko odličnih športnikov sploh pošljemo na olimpijske igre. »Z glavo sem že na naslednjih tekmah,« pove Anamarija in mi bomo seveda navijali.

Aljina družina zrasla do neba
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alja Perne (@aljaperne)

Malce smo se poigrali z besedami, saj je Alja Perne, lastnica modne znamke The Base Label, rodila sinčka, ki mu je ime Sky. 9. februarja je objavila tole simpatično fotografijo in čestitke so priletele iz vseh koncev.

Glorijine solze sreče
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria Kotnik (@gloriakotnik)

Pretekli teden je bil v znamenju navala čustev Glorie Kotnik in njene družine, ko je mlada mamica na olimpijskih igrah končno dobila poplačan ves trud, ki ga je dolga leta vlagala v svoj šport in na koncu le stopila na stopničke. »Ne bom spet četrta,« si je rekla med ključnim spustom in domov prinesla bronasto kolajno, ki se za njo in za njene sveti kot zlata. »Hvala moji dragi za vso podporo in potrpljenje,« je še zapisala ob objavo.

Mojca Mavec se potepa
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

Se zdi, da bi bila večja novica, če se Mojca Mavec ne bi potepala. Kot zapiše v nedavni objavi, je od nekdaj državljan sveta. »Nisem nekdo, ki se z lahkoto naseli,« pravi Mojca, ki dejansko ves čas potuje. Tokrat je očitno predčasno odpotovala v pomlad, saj je tokrat vsa pozornost na obleki znamke Comma Fashion.

BQL na Emo
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BQL (@bqlgram)

Danes ju bomo gledali na ta velikem televizijskem odru, včeraj (torej v petek), pa sta se brata iz dueta BQL potikala po hiši nacionalne televizije, kjer je potekala generalka za veliki nastop na Emi - izboru pesmi za letošnjo Evrovizijo. Ob njiju seveda Raay, ki v objavi še spomni na njun pretekli nastop na Emi leta 2018, ko sta frajerja prejela največ točk iz telefonskega glasovanja. Bosta uspeh ponovila tudi nocoj?

Nives o ljubezni
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik)

Kar nekaj časa smo potrebovali, da smo ugotovili, da so na fotografiji tudi rože. Pa vendarle – lepotica Nives Orešnik nas je dodobra ogrela za prihajajoče valentinovo z zapisom o ljubezni. »Življenje brez ljubezni bi bilo dolgočasno, hkrati pa v življenju ljubezni ne more biti preveč.« Katere ljubezni? Ja, več jih je in Nives jih našteje v objavi.

Ko si v Rimu …
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Borut Pahor je verjetno v svojem predsedniškem mandatu pretekel več kilometrov kot so jih vsi pretekli slovenski predsedniki skupaj. Tokrat je v tekaške copate skočil v Rimu, kjer je pred uradnim obiskom Vatikana odlaufal en krog ob Tiberi in se seveda hipno pofočkal še na Instagramu. Vreme je bilo očitno optimalno, ampak nam je to bolj videti kot odličen dan za kapučino.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.