16. 4. 2022, 16:38

Ulala, sveže z Instagrama! Pero Martić BO OČKA, Katarina Benček našla vročo točko, Gloria Kotnik na sprehodu s sinčkom

Instagram/pero.martic

Pretekli teden je bil na slovenski Instagram sceni pravi otroški direndaj. Pero Martić je oznanil, da bo očka, hčerka Tinkare Fortuna je praznovala rojstni dan, prav tako je slavila hčerka Žige Dimca. In kaj vse se je še dogajalo na slovenskem Instagramu?

Srečna družina

Srečo imajo že v priimku, zato je družinica Fortuna videti kot destilirana sreča. Na tole fotografijo so se ujeli ob praznovanju 7. rojstnega dne najmlajše hčerke Flore, bi pa ob tem vsekakor čestitali tudi očetu Petru Fortuni, ki se muza tamle v ozadju. Frajer očitno zelo uspešno skrbi za dobro voljo in veselje štirih deklet – ga bo potrebno povabiti na Metropolitan Dialog, da še drugim moškim razkrije kakšno skrivnost, bi pa nas zanimalo tudi, če je doslej že zmagal kakšen družinski prepir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T i N K A R A (@tinkarafortuna)

Še en 'vse najboljše'

V tem tednu je slavila še ena znana punčka, hčerka Adrijane in Žige Dimca. Mala Aurora Dimec (no, priznamo, na fotografijah je videti že prav košarkarsko velika) je praznovala 3. rojstni dan, zato je mama na Instagramu pripravila kolaž utrinkov iz preteklih let in zapisala: "Hvala, da si nam v življenja prinesla smeha, veselja, norije, česanja …"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D R I J A N A D I M E C (@adrijanadimec)

Avec du lait, s'il vous plait

Eno orn'k kavo si je lepotica Gaja Prestor privoščila v Parizu. Pariški trenutki seveda niso popolni brez obiska Cafe de Flore, Gaja pa jih je dopolnila še z impresivnimi modnimi slogi, ki pritičejo obisku evropske prestolnice mode. Tres beau, mademoiselle Gaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G A J A (@gajaprestor)

Britje na terenu

Življenje televizijskega voditelja, ki na Planet TV fura Milijonarja in potem še čisto svojo pogovorno oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem, je včasih preveč hektično in zgodi se, da je potrebno domače kopalniške rutine tu in tam opraviti kar na terenu. "Jure se včasih doma pozabi pobriti," pravi zapis ob fotografiji Jureta Godlerja, ki je svoje obrazno dlačevje velel ukrotiti kar v službeni kopalnici. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ta Teden z Juretom Godlerjem (@tatedengodler)

Vroča točka

Katarina Benček in Marko Pavlović te dni pohajkujeta po Toskani, kjer sta odkrila impresivni topli vrelec in ga seveda nemudoma ovekovečila z dronom. Voda je dovolj topla, da omogoča kopanje tudi v hladnih dneh, a kot še zapiše Katarina, se je sprva potrebno privaditi na nekoliko neprijetne vonjave. Čestitke Marku za uspešno vodenje drona iz parnih meglic. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Pavlovic (@m4rkop)

Predsednik na biciklu

"Lansko leto sem začel kolesarsko sezono konec februarja, letos šele sredi aprila," je zapisal Borut Pahor, ko se je na Instagramu objavil v polni kolesarski opremi, že v polnem zagonu, obdan s prebujajočo naravo. "Zelo se veselim naslednjih mesecev, vročih dni in prijetnega hladu višje v hribih."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Tina na toplem

Tudi Tina Maze je v tem tednu čudovite sončne dni izkoristila za uživanje v naravi in ob sijočem selfiju zapisala le: "Recite ji NARAVA". Kot namigne v ključnikih, je fotografija nastala po smučanju, ker seveda pri Tini Maze obisk gora brez smuči ni pravi obisk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

V objektivu profesionalca

Gloria Kotnik je navdušena na serijo fotografij, ki jih je posnel fotograf, režiser in grafični oblikovalec Matic Gabriel. Matic je vrhunsko deskarko na snegu, ki je letos iz olimpijskih iger prinesla bronasto medaljo, v objektiv ujel z njenim sinom Majem, ki je letos februarja praznoval prvi rojstni dan. "Se opravičujem, ampak @maticgabriel je naredil tooook hude fotke, da vam bom še kakšen dan smetila s slikami," se je simpatično pošalila Gloria.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria Kotnik (@gloriakotnik)

Zdaj so trije

Provokativni slovenski YouTuber Pero Martić je na Instagramu oznanil novico, da z izbranko Ariano Hodžić pričakujeta otroka. "Z največjim veseljem vam sporočava da prihaja neki najlepšega na svet," sta zapisala ob objavi fotografije ultrazvoka, Pero pa je seveda dodal še: "Trollgang komi čaka, da te spozna". Trollgang, kot pravi svojih zvestim YouTube gledalcem, je z njim že delil veselje v komentarjih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pero Martić (@pero.martic)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.