5. 2. 2022, 12:33

Pregled Instagrama: Pogačar v kolesarkem poljubu, Počivalšek med konji, Gaja in Tjaša pa v seksi kopalkah

IG: @tadejpogacar

Kopalke prihajajo! Sprva le na izklesanih telesih teh in onih slovenskih lepotic, kmalu pa tudi za vse tiste, ki se z zimsko zalogo še borimo. Kakšne vragolije najbolje kurijo maščobe pa pokaže Toni Meglič z družino na snegu in Tadej Pogačar na športnem kolesu. Le dovolj časa za okrevanje si rezervirajte. 

Tjaša iz Sanjskega moškega napoveduje vročo sezono
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@tjasa.kr)

Ojej, a smo že pozni za Projekt plaža 2022? Tjaša Kramarič, finalistka šova Sanjski moški 2021, je spomnila, da se bliža čas kopalk. Kar je sicer težko verjeti, ko zunaj še vedno ugledamo kakšno plato snega in ker bomo verjetno pred pomladjo še vsaj enkrat kidali, pa vendarle: »V trenutku, ko se začnep osredotočati nase, stvari padejo na pravo mesto,« zapiše Tjaša ob divje seksi fotografiji, ki jo je posnel Žak Jankovič.

Zdravko Počivalšek v video intervjuju
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zdravko Počivalšek (@pocivalsekz)

V preteklem tednu je veliko pozornosti požel video intervju z ministrom za gospodarstvo Zdravkom Počivalškom, ki je bil objavljen na naši YouTube strani. Do danes je požel že preko 60.000 ogledov, nanj pa je na svojem Instagram profilu opomnil tudi minister sam. Če ste ga morda spregledali, je tule še enkrat opomin in povezava.

Raiven o pomenu besed

Poznate tisto sorto ljudi, ki ogromno govorijo in bolj malo povejo? Smo res že tako vajeni hrupa, da nas tišina moti? So na družbeni mediji naučili, da če za trenutek utihneš, te bodo vsi pozabili? Ker nam je dalo misliti, je prav, da preberete celotno objavo glasbenice Raiven, ki je takole zapisala:

»Pred kratkim sem v tišini sedela na kavču pri svojem terapevtu in začutila strašno tesnobo. Vsaj desetkrat sem že prebrala naslove vseh knjig, ki jih ima pospravljene na knjižnih policah in res več nisem našla načina kako se zamotit, da bom lahko sproščeno sedela v tišini z njim. Naenkrat sem bleknila, da naj že nekaj pove, ker mi postaja izredno neprijetno. On pa meni nazaj: "Bi vam bilo ljubše, da bi kar nekaj govoril, čeprav vam nimam kaj za povedat?". Velikokrat se tudi sama to sprašujem, ko moram nekaj napisat pod sliko na Instagramu.«

Kolesarski poljub
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tadej Pogačar (@tadejpogacar)

Dnevi postajajo vedno bolj prijazni za kolesarjenje, a vam vseeno ne priporočamo, da na pedalih poskušate loviti poljube tako, kot to počneta Tadej Pogačar in Urška Žigart. Tudi, če se na svoji kolesarski poti od doma do centra Ljubljane počutite popolnoma samozavesti, se lahko takšni podvigi hitro končajo s popraskanimi koleni in kakšnim pomerancem zagozdenim med špice. Sicer pa – vrhunska fotografija, ob katero je Tadej zapisal: »Vedno je čas za malce zabave.«

Tudi Gaja v kopalkah
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G A J A (@gajaprestor)

Ravno ste spet začeli loviti sapo po ogledu Tjaše čisto na začetku te objave in že nepričakovano udari bajna Gaja Prestor, ki svojo 10/10 postavo greje na tajskem soncu. S tem nas tudi ona spomni, da bomo morali kmalu zbrati dovolj samozavesti, da zlezemo v kopalke. Že googlamo, kjer so najbolj samotne plaže …

Tim Kores na testu pričesk
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T I M K O R E S K O R I (@timkoreskori)

Tule je sklop šestih fotografij: Tim Kores z dolgimi lasmi, Tim z malo manj dolgimi lasmi, Tim s kratkimi lasmi, celo Tim brez las. »Kaj pravite, katera,« potem podreza svoje sledilce. Nekateri pravijo, da je na prvi fotografiji videti kot Jon Snow (če bi na gradu Črnina imeli v kleti restavracijo z Michelinovo zvezdico), na fotografiji z najbolj dolgimi lasmi pa kot član ansambla The Kelly Family. Torej, katera?

Familija Tomija Megliča uživa na snegu
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomi M Siddharta (@tomi_m_siddharta)

Tomi Meglič iz skupine Siddharta z družino na polno izkorišča darove zime in na Instagramu že lep čas objavlja vragolije, ki jih zganjajo po čudovitih smučiščih naravnega parka Mont Blanc. Samo da vsi udi ostanejo celi po vseh teh kaskaderskih skokih.

Helena Blagne pred sceno
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Preden se začne, še zadnji popravki. Helena Blagne pokaže utrinek iz zakulisja, preden se prižgejo kamere. Potem pa samo še – akcija!

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.