8. 1. 2022, 20:01

Pregled Instagrama: Raiven zaročena, slovo od priljubljenega didžeja in kdo poljublja Sašo Lendero

IG: @raivenofficial
Pregled Instagrama: Raiven zaročena, slovo od priljubljenega didžeja in kdo poljublja Sašo Lendero (foto: IG: @raivenofficial)

Prvi dnevi novega leta so se izkazali za zelo pestre. Veliko intenzivnih čustev, tako sreče, kot tudi žalosti. Kot zelo nenavaden napovednik za leto, v katerega smo nedavno tega vstopili. Kako so prvi novoletni teden doživeli nekateri znani Slovenci, se dobro pokaže s hitrim pregledom Instagrama.

Tina Maze v svojem naravnem okolju
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Saj se niti ne spomnimo, kdaj Tine Maze nismo videli srečne na snegu. Nekoč služba, zdaj zabava, vedno pa bodo smučke del njene sreče. "Srečni otroci," je zapisala in se fotografirala v svojem pravem elementu. Na smučkah, sredi zimske idile.

Novoletna zaroka
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@raivenofficial)

Udarna pevka Raiven, sicer pod odri znana kot Sara Briški Cirman, bo postala gospa! »Od mene je dobil da,« je zapisala ob kratkem filmu, v katerem je pokazala presenečenje izbranca Roka Kastrevca. Pogumni mladenič jo je med novoletnim dopustom v Dubaju razveselil kar z zaročnim prstanom! Kolikor je znano, bo velika fešta še letos, čeprav bo zadnjo besedo imel covid, v primeru slabe epidemične situacije pa najkasneje poleti naslednje leto.

Zbogom, DJ Pero
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ Pero (@djpero_)

Na uradnem Instagram profilu je bila zapisano še zadnje slovo od tragične smrti didžeja, ki je v preteklih desetletjih močno zaznamoval ljubljansko klubsko sceno. DJ Pero je tik pred novim letom umrl za posledicami covida, njegova žena Anja pa je 8. janurja, po pogrebu, na Instagramu zapisala prelepo in zelo čustveno slovo: "17. novembra sva se prvič poslovila z mislijo, da se čez 14 dni zopet vidimo. Včeraj smo ti še zadnjič pomahali v slovo, tokrat za vedno. Obljubim, da bova z Nikom živela srečno, še bolj polno in predvsem z veliko ljubezni do tebe še naprej. Ponosen boš na naju. Najbolj rada te imava v celi galaksiji. Tvoja Anja in Nik." Počivaj v miru, šefe. In hvala za vse divje plesne noči.

Kolesarska družina na dilcah
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lora Roglič Klinc (@loraroglicklinc)

Rogliči so izkoristili bogato zimsko sezono in pedala zamenjali za tekaške smuči. Vsi trije so se zapeli na dilce in si privoščili snežno rekreacijo. Pa da vidimo, kateri šport se bo prijel ta malega Rogliča.

Spominov poln rojstni dan
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Cvjetićanin (@bojan_cvjeticanin)

Kako poveš, da imaš rojstni dan, ne da poveš, da imaš rojstni dan? No ja, skoraj – Bojan Cvjetičanin iz skupine Joker Out je proslavil 23. rojstni dan z objavo fotografije, ko je bil še svetlolasi radovedni lump. Več kot 3.600 všečkov je pokasirala njegova otroška različica, kar le pomeni, da v vseh svojih različicah pritegne ogromno pozornosti.

Saša Lendero ujeta v pasji poljub
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Saška ni bila najbolj navdušena, ko ji je njihov simpatični družinski kužek Dima oslinil uho, je pa nekaj njenih moških oboževalcev pod fotografijo hitro zapisalo, da bi bili rade volje v tej pasji vlogi.

Marjanca spet v objemu eksotike
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@mpolutnik)

Marjanca Polutnik se je že odpočila po uspešnih nastopih na Exatlonu, je pa pod palmami očitno živela dovolj dolgo, da se jih je že popolnoma navadila. Sivo evropsko zimo je tako hitro spet zamenjala za smaragdno morje in eksotične ekosisteme Dominikanske republike, od koder nam na Instagramu pošilja hudo vroče razglednice.

Nina Ivanič o dobroti
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Ivanič (@ivanic.nina)

Potrebujete malce spodbudnih besed v čakanju na toplejše dni? Igralka Nina Ivanič je zapisala zelo smelo misel: »Živimo dobro in časi bodo dobri. Kajti mi smo časi in tako kot živimo mi, tako bodo časi.« Vidite, ni potrebno veliko, da stvari obrnemo na bolje.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.