18. 12. 2021, 16:52

Pregled Instagrama: Romantični spomin za Maraayo, Katarina Benček v seksi perilu, Luka Basi presenetil z zaroko

IG: @maraayamusic

Nek romantični vetrc je zapihal čez znane Instagram profile pretekli teden. Nekaj je v zraku. Mlade družinice, mladi zaročenci in celo spomini na romantične začetke. December je očitno čas, ko se tudi znani Slovenci radi stiskajo z najbližjimi. 

Luka in Nastja zaročena
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Luka Basi na glasbeni sceni šopa na polno, tako doma, kot tudi na Hrvaškem, a to še ne pomeni, da je njegovo zasebno življenje kakorkoli upočasnjeno. S partnerko Nastjo Gabor že imata družinico, v preteklem tednu pa se je zgodil še en korak naprej – zaroka! Se pravi, da bomo verjetno nekje konec poletja pisali o še eni prelestni poroki, kjer se bo bržda trlo glasbenih imen. Hej, Luka, kdo vama bo špilal na poroki?

Tjaša + 1
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Hrovat Steklasa (@tjasahrovat_steklasa)

Saj poznate tiste foto kolaže – 'how it started – how it's going' ('kako se je začelo' – 'kako je'). V takšni varianti se je objavila pevka Tjaša Hrovat Steklasa, ki je poleti z možem Urošem Steklaso oznanila, da pričakujeta deklico. Zdaj je ta deklica v njenem naročju, na Instagramu pa imamo simpatično 'prej-potem' fotko. Hudi natikači, Tjaša.

Romantični spomini
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Pretekli teden, točneje 15. decembra, sta Marjetka in Aleš Vovk (skupaj v duetu Maraaya) praznovala 18. obletnico. Ja, gajstnih osemnajst let sta že skupaj. Njuna ljubezen je polnoletna! Kje se je začelo? Kot sta razkrila v Instagram objavi, je iskrica preskočila leta 2003 na brucovanju. Čestitke so na mestu, sploh, ker se tudi po toliko letih še vedno zdita kot popolnoma uigran par.

Priprave na dirke
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jakov Fak 🇭🇷 🇸🇮 (@jakov_fak)

Jakov Fak se je objavil v svojem naravnem elementu – na tekaških smučeh sredi zimske idile. »Pripravljam se na prihajajoče tekme,« je zapisal in dodal, da že obupano pričakuje eno orenk tekmo.

Saša onstran božične estetike
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lešnjek🌹 (@sasalesnjek)

Jah, Saša Lešnjek je pač tako lepa, da so tudi grdi božični puloverji na njej videti popolnoma sprejemljivi. Malce se je pošalila na račun te odštekane adventne mode, ker je te dni z Lidl Slovenija sodelovala v prav posebnem dobrodelnem izzivu. V isti objavi Saša namreč pokaže, da se je za ta izziv naučila pesem 'Skupaj zmoremo vse' v slovenskem znakovnem jeziku.

U, la la
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATARINA Benček ✈travel&style (@katarina_bencek)

»Lisca je kriva,« je zapisala Katarina Benček ob fotografiji, ki tako dviguje temperaturo, da bi jo lahko okrivili za globalno segrevanje. Več kot 3.500 všečkov kasneje je jasno, da je prestižna damska kolekcija dobila zelo dobro reklamo. Ne spreglejte, da gre v bistvu za sklop petih fotografij. Nam je sploh četrta zelo všeč.

Darila bodo
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jani Jugovic (@coolfotr)

Od Cool Mamacite in Cool Fotra (Teje in Janija) smo za začetek adventnega časa dobili duhovit spomin. Fotografija, posneta 8 let nazaj, je malce drugačen, predvsem pa zelo duhovit družinsko-božični moment, kjer v ospredju nastopa Taj, takrat še navihani mulček, danes pa – kot pove Jani v objavi – tik pred vstopom v srednjo šolo.

Zimsko kmetovanje
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambrož Vahen (@avahen150)

Ambrož Vahen, tisti Ambrož iz Kmetije, je v preteklem tednu namesto na Nino Radi priložnostno zlezel na mali traktorček sredi zasneženih planjav in zapisal: »Tudi, ko je sneg, se kmetuje.« Sicer smo tik pred superfinalom Kmetije (na sporedu ta ponedeljek na POP TV) in čeprav Ambrož že ve, kako se zadeva razplete, je vsem precej jasno, za koga je navijal, ko se je superfinale odvijal pred njegovimi očmi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.