7. 5. 2022, 11:16

Pregled Instagrama: S kom je v postelji končal Bojan Cvjetićanin, novi verzi Žana Serčiča in Tamia na plaži

Instagram/bojan_cvjeticanin

Teden, ko je prevladovala glasba. Medtem, ko se LPS že pripravljajo na Evrovizija, Zala in Gašper slavita prihod novega albuma, Žan Serčič pa snuje nove verze in tuhta - naj bodo počasni ali poskočni. Bo Melani Mekicar povedala, kakšni ritmi ustvarijo nepozaben večer.

LPS v parku

Preden se mladiči skupine LPS podajo v Torino na veliki evrovizijski oder, so nam privoščili zabavno različico zmagovalnega komada Disko v akustični izvedbi, posneti kar sredi parka. Primerno pomladno in v spodbudo za navijanje na prihajajoči Evroviziji, ki se s prvim predizborom začne 10. maja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Last Pizza Slice 🍕 (@lps_band)

Bojan + Jure

Takole sta po dobri žurki omagala Bojan Cvjetićanin in Jure Maček iz skupine Joker Out, fotografija spalnega maratona pa je očitno nastala na domačiji Firbas. "Lepe gatke," je komentirala sledilka. Mi se v podrobno analizo fotografije raje nismo spuščali, smo se pa nasmejali strateško postavljenemu Austinu Powersu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Cvjetićanin (@bojan_cvjeticanin)

Predsedniških 25 let

Predsednik Borut Pahor je objavil zanimivo prej-potem fotografijo, na kateri je ob svojo trenutno podobo položil samega sebe, kot smo ga poznali pred 25. leti. "Med fotkama je četrt stoletja razlike," je zapisal. "To se skoraj ne opazi, edino ista srajca je z leti malček zbledela." Kaj vse se je zgodilo v teh petindvajsetih letih, kajne, gospod predsednik?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Joga na plaži

Kakšen performans kar na plaži! Tamia Šeme je užitke v Hurghadi dopolnila s čisto svojimi, nadnaravnimi pozami in nastal je kolaž fotografij, ki fascinira z vsakim naslednjim klikom. Tole sicer nosi ključnik za akrojogo, ampak ne vemo, če je to nadaljevalni ali že mojstrski nivo?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamia D.V. Šeme (@tamiaseme)

Žan išče nove verze

Daj, zaigraj nekaj bolj divjega! Žana Serčiča spodbudi njegov zaigrani alter ego v stilskih sončnih očalih in dobimo novo serijo verzov, položenih na energično brenkanje. In kaj je nauk? Žan pravi, da v ravnotežju. Malce balade, malce poskoka in dobimo – magijo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Serčič (@zan.sercic)

Tu je nov album!

Zala in Gašper sta vzhičena! Navdušenje sta ujela tudi na fotografijo, razlog za naval pozitivnih čustev pa je izid čisto novega albuma z naslovom Love letter (Ljubezensko pismo). Okusite ga lahko na tej povezavi in na prvi posluh je vse to, kar smo si od Zale in Gašperja želeli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zalagasper (@zalagasper)

Koncertni pozdravi

Melani Mekicar se je pretekli teden mudila na koncertu, ki ji ga lahko le zavidamo. V živo si je ogledala lanske evrovizijske zmagovalce Maneskin, nas na Instagramu podražila s skupkom posnetkov in ob tem priznala, da je bila to njena najboljša noč v življenju. Opa, se je zgodilo še kaj, česar objektiv ni ujel? Hočemo detajle!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Indira napoveduje – trače

"Tistim, ki opazujete moje življenje in tračarite, ostanite priklopljeni – prihaja najboljša sezona," je ob impresivni fotografiji zapisala Indira Ekić, ki je v tej izvedbi videti prav filmsko. Tisti, ki so ujeli še njen 'story', zdaj vedo malce več o tem, kaj se pripravlja, za vse ostale pa tako, kot je napisal Indira – ostanite pozorni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.