25. 12. 2021, 10:30

Pregled Instagrama: Špela Grošelj z mamo v kuhinji, Nina Grilc rodila deklico, Borut Pahor v nenavadnem puloverju

IG: spelagroselj
Pregled Instagrama: Špela Grošelj z mamo v kuhinji, Nina Grilc rodila deklico, Borut Pahor v nenavadnem puloverju (foto: IG: spelagroselj)

Pretekli teden je bil seveda tudi na Instagramu zelo božično obarvan. Od divjih božičnih puloverjev in barvitih pižam, do priprav božičnih sladic in seveda nepogrešljivih božičnih nastopov. 

Dobrodošla, Alaska Olivia Grilc
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@ninakay)

20. decembra je Nina Grilc objavila, da je v porodnišnici Postojna rodila Alasko Olivio Grilc. Deklica je hčerka pokojnega deskarja Marka Grilca, ki se je 23. novembra smrtno ponesrečil v Söldnu. To je njun tretji otrok, Nina pa je ob objavi zapisala: »Lahko bi rekla, da bi bil očka ponosen na naju, ampak saj vem, da je bil ves čas tu in poskrbel, da je bilo vse tako, kot je on želel … sproščeno, brezskrbno in v tempu, ki ga je živel.« Dodala je še: »Želim si, da bi ga spoznala, deklica moja, ampak ga že zdaj vidim v tvojih očeh.«

Predsedniški pulover
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

V preteklem tednu je Twitter gladino spet nekoliko razburkal predsednik Borut Pahor, ki se je v predbožičnem času fotografiral s prav posebnim božičnim puloverjem. »Omarija, kakšen božični pulover,« je zapisal in razkril, da mu ga je ob podpisu skupnega pisma z monaškim knezom Albertom podaril Ciril Komotar. Je bilo kar nekaj komentarjev na spletu, med drugim tudi: »Borut ve, kaj je pravo pivo.«

Družina jelenčkov
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

»Santa požen, mi smo prpravljen,« je zapisala Hajdi Korošec ob simpatično družinsko fotografijo, na kateri so vse vsi štirje člani odeli v zelo božične pižame z jelenovimi rožički na kapucah. Očitno je bilo božično rajanje na Krvavcu za familijo Jazbinšek kar pestro.

Dua Blonda
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Glej no glej! Slovenska diva Helena Blagne ob televizijski divi Bernardi Žarn. Ne, nista se srečali na kuhančku – ali kostanjih – ampak sta bili skupaj v oddaji Božična noč na TV Slovenija.

Z mamo v kuhinji
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@spelagroselj)

Špela Grošelj je z mamo pripravljala sladice, čeprav, kot pravi Špela, njena mama nikoli ni bila ljubiteljica sladkega. In zakaj je ta fotografija tako posebna. Špela namreč zapiše, da je to prvič v njenem življenju, da sta skupaj pripravljali sladico za božično večerjo. Menda se naredi zelo hitro, diši pa po tradiciji. Je mama uživala? Pravi, da bi šla raje vsak mesec na Triglav, kot pa da mora pogosto pripravljati sladice

Jan Plestenjak na Talentih
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

»Meni dobro je,« je na odru šova Slovenija ima talent v finalu zapel Jan Plestenjak, da pa bi videli, kako potekajo priprave na takšen nastop, je na Instagramu objavil posnetek iz zaodrja. Tam so bili seveda žiranti, tam je bil  tudi svetovni znani plesalec in koreograf Miha Krušič, tam je bil tudi Matjaž Rogale, ki mu Jan pravi kar »legendarni masker in tudi frizer«. V zaodrju dogaja še več kot na odru!

Tjaša Vrečič iz Kmetije o moči žensk
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Vrečič (@tjasa_vrecic)

Tjaša je na svojem Instagramu objavila čudovito fotografijo, ki je pritegnila veliko pozornosti, zapisala pa, da »močna ženska ve, da ima dovolj moči za potovanje, ženska moči pa ve, da je prav potovanje tam, kjer bo postala močna.« Tale luštna fotka z vrtnico je vsekakor malce drugačna Tjaša.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.