26. 6. 2021, 06:33 | Vir: STA

Pri Disneyju so se odločili, da bodo Sneguljčico v novi verziji zaupali Rachel Zegler

profimedia

V novem Disneyjevem filmu o Sneguljčici bo v naslovni vlogi zaigrala kolumbijsko-ameriška igralka Rachel Zegler, je pisala francoska tiskovna agencija AFP. To je drugič, da so se pri Disneyju v vlogo princese odločili postaviti nebelo igralko. Že leta 2019 so namreč napovedali, da bo temnopolta pevka Halle Bailey igrala morsko deklico Arielo.

Igralka Rachel Zegler (20) je širši javnosti zaenkrat še manj znana, a jo bo mogoče decembra gledati kot Mario v filmski priredbi muzikala Zgodba z zahodne strani, ki ga podpisuje Steven Spielberg.

Vodja produkcije nove Sneguljčice Marc Webb je za AFP dejal, da so Racheline izjemne pevske sposobnosti le eden od njenih darov.

"Njena moč, inteligenca in optimizem bodo postali integralni del ponovnega odkrivanja Disneyjeve klasike," je bil prepričan Webb.

Mlada igralka pa je na Instagramu zapisala, da se ji s to vlogo "uresničujejo sanje". Film bodo predvidoma začeli snemati prihodnje leto.

AFP sicer navaja še, da bo konec leta v filmski adaptaciji Pepelke, v produkciji Columbia Pictures, mogoče gledati še eno nebelo igralko - priljubljeni pravljični lik bo namreč igrala kubansko-ameriška pevka Camila Cabello.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.