Ž.A. | 3. 1. 2022, 15:00

Prihaja nov resničnostni šov The Kardashians, oči pa so uprte v le eno sestro!

Profimedia

Družina Kardashian-Jenner se je le dodobra poslovila od televizijskih zaslonov, z novim leto pa so izdali napovednik za nov resničnostni šov priljubljenih zvezdnic The Kardashians. Napovednik je kratek in pravzaprav ne izda veliko, v oči pa nam je padla ena izmed sester. Berite dalje.

The Kardashians

''Ko se konča odštevanje do novega leta, se pričenja odštevanje do novega šova,'' se glasi slogan, ki v kratkem videoposnetku napove, da se zvezdnice Kardashian-Jenner vračajo.

V napovedniku se pokažejo Khloe, Kim, Kris in Kourtney Kardashian ter Kendall in Kylie Jenner, ki v 15-sekundnem posnetku gledalcem zaželijo srečno novo leto. 

Kaj nas je presenetilo bolj kot nov resničnostni šov? Izraz TE sestre!

Ja. Govorimo o sestri Kourtney, ki v napovedniku ne izgleda preveč navdušeno. Medtem ko se preostale simpatično smejijo, Kourtney ne kaže pretiranega zanimanja.

''Kourtney je videti, kot bi ji Kim v glavo uperila pištolo in jo tako prisilila, da posname to promocijsko gradivo,'' se je pošalil eden izmed uporabnikov na Twitterju. Spet drugi je zapisal: ''Kourtney ne čuti enake strasti kot ostala dekleta!'' 

Druge odzive si poglejte spodaj:

 
Preberite tudi: Novo na Netflixu: temne plati materinstva v "osupljivem" prvencu zvezdnice Batmana

Vir: cosmopolitan.com

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.