Julka Firbič | 6. 5. 2021, 11:09

Priljubljeni župnik iz Lokvice (Šverc komerc) razkril skrivnosti, ki jih zanj prinaša letošnje leto

POP TV
Priljubljeni župnik iz Lokvice (Šverc komerc) razkril skrivnosti, ki jih zanj prinaša letošnje leto (foto: POP TV)

Slavni don Božo iz Lokvice, verjetno najbolj prijazen in privlačen župnik vseh časov, je priljubljen lik serije Šverc komerc, upodablja pa ga izjemen igralec Fabijan Pavao Medvešek, ki je razkril, da bo letošnje leto zanj super tako zasebno kot poslovno, vendar o tem za zdaj še ne sme preveč govoriti. No, vseeno je za svojo zvesto publiko izdal nekaj skrivnosti.

Mladi igralec je na odrih in pred kamero neprestano zelo aktiven in konstantno v snemanju novih oddaj, šovov ter epizod, v katerih je tudi izjemno uspešen, njegove igralske vloge pa so vedno večje. Pravi, da bo leto 2021 zanj enako natempirano kot lansko:

»Kar zadeva nadaljevank in gledališča, smo morali zaradi korone nekatere projekte prekiniti, zdaj pa jih je potrebno dokončati in nekako preurediti za te upajmo da nekoliko boljše čase. Veliko stvari moram torej dokončati in narediti, vendar kmalu vidim tudi zaslužen odmor, ki je razmeroma blizu in tega sem zelo vesel.«

Zasluženega odmora se bo Fabian gotovo veselil skupaj z dekletom in prijatelji:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

Fabian se, tako kot njegov lik, župnik Božo, veseli skromnih stvari in največja podpora sta mu družina, predvsem oče in brat, ter njegova dolgoletna punca. Pravi, da mu oče zna vedno dati dobre nasvete za projekte, za katere vidi, da sin trdo dela: »v družini ne oklevajo in mi natančno povedo, kaj si mislijo in kako mislijo, da bi moralo nekaj biti bolje. Iskreno mi povedo, da je nekaj resnično dobro ali tudi slabo,« razlaga mladi igralec. Najbolj pa ga podpira njegova punca Karla, s katero je v dolgoletni zvezi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

»Vedno me je zelo podpirala, vedela je, koliko stresa mi povzročajo vloge in kako zelo so zame pomembne. Bila je srečna in nesebično vesela zame, da uresničujem svoje sanje. In hvala ji za to,« hvaležno in iskreno pove Fabian.

Za konec pa Fabian še pove, da ima za prihodnje mesece nekaj zelo velikih želja, o katerih, kot je dejal, nenehno razmišlja in to mu daje še dodatno energijo: »Tudi letošnje leto je že in še bo zame super, tako zasebno kot poslovno, veselim se nekaterih velikih stvari, a kodeks je kodeks, o tem še ne bi smeli niti govoriti,« skrivnostno pove igralec in pri tem vztraja. Kaj vemo, mogoče ga bomo pa prav kmalu spet spremljali v kakšni od novih zabavnih hrvaških serij. Komaj čakamo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.