17. 9. 2021, 10:00

Princ Harry in Meghan Markle na naslovnici – kakšni so odzivi in s čim sta počastila Diano

Profimedia
Princ Harry in Meghan Markle na naslovnici – kakšni so odzivi in s čim sta počastila Diano (foto: Profimedia)

Revija Time je objavila lestvico najbolj vplivnih ljudi iz sveta zabave in letos sta sam vrh krasila Harry in Meghan. Zmago sta obeležila z naslovnico, ki jo je ujela marsikatera uč - nekateri so bili navdušeni, nekateri pa niso hranili kritičnih besed.

Z njima je govoril priznani kuhar José Andrés, ki z njima sodeluje tudi preko dobrodelne organizacije.

Zapisal je: »Svoje sočutje realizirata skozi njuno fundacijo Archewell. Svoj glas skozi medijsko produkcijo dajeta tistim, ki ga nimajo. Z roko v roki z neprofitnimi partnerji veliko tvegata z namenom pomoči skupnostim, ki to potrebujejo – ponujata podporo na področju duševnega zdravja temnopoltim ženskam in dekletom in pomagata nahraniti tiste, ki so jih prizadele naravne nesreče v Indiji in na Karibih.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)

Time je na Instagramu izpostavil še eno njegovo izjavo: »V svetu, kjer imajo vsi mnenje o ljudeh, ki jih ne poznajo, imata vojvoda in vojvodinja obilo sočutja ravno do teh, ki jih ne poznata. Ne podajata zgolj mnenja, temveč tečeta k boju s težavami.«

Se za njunimi oblačili skriva kakšen pomen?

Meghan je oblekla bel kombinezon z gumbi, dodala je tudi zlato uro, Harry pa je stal za njo v črnih in neizstopajočih oblačilih. Par sta oblekli vrhunski stilistki Nina in Clare Hallworth.

Zaradi kontrastnih barv je Meghan osrednja točka naslovnice. Izbrala je mogočno in odločno pozo, ki predstavlja njeno pomembno novo vlogo v življenju, medtem ko mož stoji zadaj, jo drži za rameno in jo podpira.
 
Vojvodinja se je prefinjeno poklonila tudi Diani, saj je na naslovnici nosila zlato uro Cartier Tank Francaise, ki je pripadala njej.
 

Številni komentarji so dejali, da na fotografijah izgledata resnično močno in odločno.

»Popolnoma zasluženo priznanje! Neverjetno delo Harryja in Meghan – posamično in ekipno, to je osupljivo. Sta resnično predana in imata svoje vrednote,« se je glasil eden od pozitivnih komentarjev.

Brez kritike bi bilo prelepo ...

Naslovnica je pričakovano dobila tudi nekaj kritik. Nekateri so trdili, da Harry in Mehgan zunaj ZDA nimata nobenega vpliva in da si laskavega naziva ne prislužita.

Nekateri so tudi prepričani, da so fotografijo uredili in Harryju umetno dorisali manjkajoče lase.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.