29. 11. 2017, 09:55 | Vir: STA

Princ Harry in Meghan Markle se bosta poročila maja, ljudje pa že ugibajo, kako bodo videti njuni otroci!

Lep par, ki ima lahko ...

profimedia
... lepe hčerke ...
... lepe hčerke ...
... lepe sinove.
... lepe sinove.

Britanski princ Harry se bo s svojo srčno izbranko, ameriško igralko Meghan Markle, poročil maja prihodnje leto v kapeli svetega Jurija v Windsorskem gradu, so danes sporočili iz Kensingtonske palače. Pred poroko bo morala Marklova, ki je protestantka, opraviti krst in birmo, povzema sporočilo palače britanski BBC.

Kraljeva družina bo krila vse stroške poroke od obreda so pogostitve.

Bodoča članica kraljeve družine pa si želi postati britanska državljanka in bo to poskušala urediti v prihodnjih letih, še piše BBC.

Tiskovni predstavnik princa Harryja Jason Knauf je grad Windsor opisal kot "zelo poseben kraj" za par, saj sta tam skupaj preživela kar nekaj časa. Prvič odkar sta v ponedeljek naznanila zaroko, pa ju bodo lahko v javnosti videli v petek v Nottinghamu, je še dodal.

33-letni princ in 36-letna ameriška igralka, ki sta par od leta 2016, sta se zaročila ta mesec, v ponedeljek pa sta o tem obvestila širšo javnost. Takrat so tudi sporočili, da bo poroka spomladi, a še niso sporočili termina. Mediji so sicer že ugibali, da bo ta maja, saj kraljeva družina aprila pričakuje naraščaj. Britanski princ William in soproga Catherine pričakujeta namreč tretjega otroka.

Harry in Meghan sta se medtem v ponedeljek že pokazala fotografom. Princ je ob tem dejal, da je navdušen. Tudi bodoča prinčeva soproga je povedala, da je zaroke "zelo vesela". Marklova je nosila tudi zaročni prstan, ki ga sestavljajo trije dragi kamni. Eden je iz Bocvane, kjer je par pred kratkim dopustoval, dva pa sta iz Dianine osebne zbirke.

Par je v intervjuju v ponedeljek pojasnil, da sta se zaročila, ko sta pripravljala večerjo na običajen skupen večer.

  • P.S. v naši fotogaleriji pa si lahko že ogledate fotografije njunih še nerojenih otrok. Nek forenzični umetnik je namreč po njunih potezah narisal dečka in deklico, ki bi lahko bila njuna otroka. No, ko (in če) jih bosta imela ;)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.