K. M. | 15. 4. 2022, 22:49

Princ Harry in Meghan Markle že spakirala kovčke in zapustila Veliko Britanijo

Profimedia

Par se je po dolgem času odločil za potovanje v Evropo, vendar njuna končna destinacija ni bila obisk družine na tej strani luže.

Princ Harry in Meghan Markle sta po dolgem času skupaj spakirala kovčke in odšla na potovanje. Njuna končna destinacija je tokrat Nizozemska, kjer se je Meghan pridružila princu Harryju v prvih dneh letošnjih iger Invictus, mednarodnega športnega dogodka, ki ga je Harry ustanovil leta 2014 v čast ranjenim vojakom in veteranom.

Profimedia

Igre Invictus letos potekajo od 16. do 22. aprila v Haagu na Nizozemskem, to pa ni prvo srečanje Meghan Markle s temi igrami. Leta 2017 so igre namreč potekale v Torontu in so bile tudi kraj njunega prvega uradnega nastopa v javnosti. Le dva meseca pozneje pa sta objavil zaroko. Tokrat se je Meghan odločila za zelo formalen stil in izbrala bel kostim z "oversized" blejzerjem, ki ga je dopolnila z belo torbico in minimalističnim zlatim nakitom.

Profimedia

Harry zadnji dve leti nenehno odlaša z vrnitvijo v London. Svoje bližnje je srečal le lani aprila na pogrebni slovesnosti ob smrti princa Filipa in julija, ko so pri Kensingtonski palači odkrili kip v čast princesi Diani. Zamudil je spominsko slovesnost posvečeno njegovemu dedku, pokojnemu princu Philipu. Njegov izgovor je, da se družina ne počuti varno in potrebuje dodatno zaščito, a vendar se je na klic iz Nizozemske odzval brez omahovanja.

Novo na Metroplay: "Ker hočeš ustrezati svojemu klientu, veš, da bo polomija" | Zoran Gabrijan