6. 1. 2021, 15:16

Princ William v hudi stiski, Kate ga bodri, naj si poišče strokovno pomoč

profimedia
Princ William v hudi stiski, Kate ga bodri, naj si poišče strokovno pomoč (foto: profimedia)

Kate Middleton in princ William naj bi te dni preživljala res težke dneve, poroča magazine Globe.

Kate naj bi bila zelo zaskrbljena za moža, ki se bori s fizičnimi in psihičnimi težavami. Na vse kriplje naj bi se tudi trudila, da bi ga pripravila do tega, da si poišče strokovno pomoč.

William je že nekaj časa pod hudim stresom. Potem ko je lani Harry s soprogo obrnil hrbet kraljevi družini, je na slednjo grd madež vrglo tudi prijateljevanje princa Andrewa z Jeffreyjem Epsteinom, ki je bil v pleten v prostituiranje mladoletnih deklet. In kot da to ne bi bilo dovolj, nekateri mediji (med njimi praviloma rumeni) že nekaj dni poročajo, da naj bi William izvedel tudi, da boleha za redko in težko ozdravljivo vrsto raka. Bolezen naj bi bila že napredovana, rak pa naj bi se v njem razraščal že vsaj tri leta.

Kate je seveda obupana, saj si ne želi ostati brez moža in očeta njunih treh otrok (šestletnega Georgea, petletne Charlotte in dvoletnega Louisea), naj bi razkril bližnji sorodnik princa Williama.

Poleg tega, da princa nagovarja, naj se obrne na profesionalce, ga skuša prepričati tudi, naj si stvari vendarle ne jemlje tako zelo k srcu.

"William se je znašel na robu prepada. Že dolgo ga muči nespečnost, pa tudi močno je shujšal. Ostal je skoraj brez vsakega apetita," je povedal neznani vir in dodal, da Williama pri živem telesu žrejo 'čustva zagrenjenosti do Harryja in strica Andrewa'.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.