14. 1. 2023, 18:53

Ravnjak objavil njeno golo mednožje, ona pa ... Nina Klinar s sporočilom, ki močno odmeva

Instagram/Nina Klinar/Tim Kevin Ravnjak/posnetek zaslona/fotomontaža

Ponižal jo je, da bi jo težko bolj. Kar je storil, je nič drugega kot navadna sramota. Zdaj se je oglasila tudi ona. Z besedami, ki povedo marsikaj.

Bila sta noro zaljubljena, ljubezen sta kronala tako s poroko kot tudi otrokom, zdaj pa ... Zdaj pa se je idilična pravljica spremenila v pravo grozljivo. In, kar je najhuje, javno pranje umazanega perila. No, moramo biti pošteni: slednje počne predvsem Tim Kevin Ravnjak, svoj čas odličen slovenski deskar, ki je nastopil tudi na olimpijskih igrah. Medtem njegova zdaj že nekdanja žena Nina Klinar modro molči. Oziroma je molčala. Do danes. Potem ko je Ravnjak na Instagramu objavil fotografijo njenega golega mednožja, je vendarle spregovorila in povedala, kar ji leži na duši.

Tega ne privošči nikomur

"Kot mamica in kot ženska nikomur od vas ne privoščim takšne situacije, v kateri sem se znašla sama. Mnogi me sprašujete, zakaj sem tiho in zakaj ne povem svoje plati. Iz čisto preprostih razlogov," je zapis na Instagramu začela Nina Klinar, ki se je z Ravnjakom pred dvema letoma poročila na rajskih Maldivih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Klinar (@ninaklinar)

"Sem mnenja, da dejanja govorijo več kot tisoč besed, zato se mi zdi komentiranje oziroma zagovarjanje samo sebe pred širšo javnostjo izguba mojega časa in energije. To raje varčujem za Mio. Eden glavnih razlogov je tudi ta, da bom vedno lahko moji punčki brez slabe vesti pogledala v oči. Ona pa, upam, bo nekoč ponosna name. Da ji bom vzor. Vzor pri tem, kako se obnaša, kako biti sočuten do sočloveka, kaj pomeni spoštovanje in dostojanstvo ter v prvi vrsti to, da si najprej človek. In to mi je vredno več kot karkoli," je nadaljevala Klinarjeva.

Na koncu bo zmagala resnica

V nadaljevanju je namignila, da je celotno zadevo prepustila kriminalistom oziroma ustreznim organom, in odločno poudarila, kako verjame, da bo "na koncu zmagala resnica". 

"Če imaš čisto vest, je vse precej lažje," je Nina Klinar še odgovorila na vprašanja številnih sledilcev, kako zdrži vse to, kar se ji dogaja v zadnjih tednih in mesecih.

Novo na Metroplay: Mojmir Šiftar o zakulisju MasterChefa, stereotipih in ženi Anji