Uredništvo | 18. 9. 2023, 11:22

Razkrit pravi razlog ločitve zvezdniškega para: "Bilo je samo vprašanje časa!"

Profimedia

Njun zakon je dolgo časa veljal za najbolj trdnega v Hollywoodu, zato je ločitev šokirala mnoge. 

Ločitev zvezdnika Hugha Jackmana in Deborra-Lee Furness je pretresla številne oboževalce, saj je par dolgo časa veljal za najbolj trdnega v Hollywoodu. Vir, ki je blizu zakoncema je zdaj za Page Six razkril, da je bila ločitev pravzaprav pričakovana in kaj je glavni razlog, da sta se zakonca po 27 letih razšla. 

"Zgodilo se je pred časom, prijatelji in družina so vedeli za to. Težave med njima so obstajale že nekaj časa, začele pa so se, še preden se je Hugh februarja 2022 vrnil na Broadway in zaigral v predstavi 'The Music Man'. Deb ni bila pogosto na vajah, na nekaterih pa je celo dremala," je za Page Six povedal neimenovani vir in dodal, da v ločitev ni bila vpletena tretja oseba. 

Njuna ljubezen je trajala skoraj 30 let.

Njuna ljubezen je trajala skoraj 30 let.

Profimedia

Svojo ločitev sta za People komentirala tudi zakonca sama. "Blagoslovljena sva, da sva skoraj tri desetletja skupaj preživela kot mož in žena v čudovitem, ljubečem zakonu. Najina pot se zdaj spreminja in odločila sva se, da se ločiva, da bi nadaljevala osebno rast. Najina družina je bila in vedno bo največja prioriteta. V naslednje poglavje vstopamo s hvaležnostjo, ljubeznijo in prijaznostjo. Zelo cenimo vaše razumevanje pri spoštovanju naše zasebnosti, ko gre naša družina skozi to spremembo. To je edina izjava, ki jo bo dal kdorkoli od naju," sta zapisala v uradni izjavi. 

Hugh in Deborah sta se spoznala leta 1995 na snemanju avstralske drame Corelli, poročila pa leto kasneje. Poleg najstnice Ave imata še sina Oscarja. Zaradi ogromne razlike v letih (ona je kar 13 let starejša) v začetku nihče ni verjel v njun zakon, sama pa se za zlobne jezike nista zmenila. Novica o ločitvi je šokirala vse oboževalce. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.