20. 5. 2021, 12:00 | Promocijska objava

Razkrivamo ozadje HOFER SCENE: to je povedal Lado Bizovičar

Promocijsko gradivo
Razkrivamo ozadje HOFER SCENE: to je povedal Lado Bizovičar (foto: Promocijsko gradivo)

V zakulisju se vedno dogajajo stvari, ki ne pridejo v javnost, a so prav te ponavadi tiste najbolj zanimive. 

Nekaj pikantnih s snemanja novega videospota za novo glasbeno uspešnico HOFER SCENE, tokrat v narodnozabavnih ritmih, nam jih je Lado zaupal kar sam.

Ste jih že slišali? Prisluhnite Ladu in njegovi harmoniki v spodnjem videu, potem pa hitro na hoferscena.si.

Je bila glasbena žilica Ladu položena že v zibko? Nedvomno, to je dokazal že velikokrat. Nazadnje je vso Slovenijo prevzel z nastopom v oglasu za HOFER (S)CENO. Ta je z več kot milijon ogledi na YouTube eden največjih hitov leta 2020. A bistroumnemu Bizovičarju to ni bilo dovolj, zato si je kmalu našel svoj naslednji, še večji izziv. In to je? Osvojiti še svet narodnozabavne glasbe. Bo njegova pesem razglašena za naj popevko 2021?

Žanr, ki so ga zaznamovali tako sloviti glasbeniki, kot so ansambel Lojzeta Slaka in Avseniki, ima v deželi pod Triglavom številne privržence. Lado pravi, da je imel ob ustvarjanju novega komada v mislih prav njih. Kot dodaja, si želi, da bi v tem stilu glasbe vztrajal dalj časa. Upamo lahko le, da ga bodo z enako odprtimi rokami sprejeli tudi oboževalci valčka in polke; ter da ga seveda ne bodo pozabili tisti, ki jih je osvojil s svojim rapom.

Promocijsko gradivo

Glede drzne poteze Bizovičar pravi, da je pri 44 letih pač »še vedno le mladiček, ki se išče, in si želi preizkusiti prav vse.« Ne le v glasbi, tudi nasploh. Med drugim rad preizkusi tudi izdelke visoke kakovosti, za katere ni treba odšteti visokih zneskov. Saj veste - obstajajo cene in obstaja HOFER CENA: vedno dobra ter vsakemu dostopna. HOFER (S)CENA pa ni le oglas, je gibanje, ki vse poziva k temu, da zaživijo, kot si želijo. Tako kot Lado. Naj bo po rapersko ali narodnozabavno ali - kot Lado še skrivnostno namiguje: »Morda najdete kaj, kar vam bo še bolj pisano na kožo!«

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.