9. 7. 2020, 14:03

Razočarana youtuberka šokirana: Za tole luknjo na Hrvaškem sem plačala 83 EUR?!

Shutterstock

Mlada vplivnica iz Avstrije na družbenem omrežju TikTok objavlja svoja doživetja s potovanj. Ob nedavnem obisku Hrvaške jo je v kraju Brseč pri Opatiji čakalo neprijetno presenečenje.

Minulo noč sem bila brezdomka in zdaj vam bom razkrila, kako se je to zgodilo, je začela svojo zgodbo na TikToku.

Včeraj sem prišla na Hrvaško v prekrasen kraj Brseč. In ko sem vstopila v apartma, sem našla tole! Lahko verjamete? Odvratno, je dejala vplivnica, ki se predstavlja pod imenom Saomai. Šokirana je bila nad izgledom apartmaja, za katerega lastniki zahtevajo 83 EUR na noč.

Apartma je res zelo majhen. V skupnem prostoru se nahajajo zakonska postelja in kuhinjska niša, vse skupaj pa deluje precej dotrajano.

V posnetku nato nadaljuje, da v takem stanovanju ni želela prenočiti, zato se je odločila, da prespi kar na plaži. Vzela je odejo in vzglavnik ter si privoščila noč pod zvezdami.

Zaplet z apartmajem ji sicer ni pokvaril počitnic na Hrvaškem. Pohvalila je kraj Brseč, dodala pa samo, da ne more verjeti, kakšne namestitve nekateri oddajajo za taki visoke zneske.

V naslednjih dneh je obiskala še Rovinj, kjer je s svojimi sledilci navdušeno delila lepote hrvaške obale in morja.

Njen posnetek si lahko ogledate spodaj:

@saomaile

I spent the night outside. Follow me on IG📸: lesaomai❤️ ##travel ##travelling ##croatia ##travellife ##traveldiaries ##travelvlog ##hotel ##homeless

♬ original sound - saomaile

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.