A. Kl. | 21. 12. 2021, 17:37

Rebeka Dremelj in Sebastian pri Božičku: "41 let sva čakala, da sva ga spoznala"

Rebeka Dremelj/Instagram
Rebeka Dremelj in Sebastian pri Božičku: "41 let sva čakala, da sva ga spoznala" (foto: Rebeka Dremelj/Instagram)

Priljubljena slovenska pevca Rebeka Dremelj in Sebastian sta se pred dnevi skupaj odpravila na Laponsko, kjer sta Božičku predala pisma z željami slovenskih otrok.

Rebeka je na svojem profilu na Instagramu objavila simpatično fotografijo, ki ji je pripisala: "41 let sva čakala, da sva ga spoznala. Ni naju/nas razočaral."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

S Sebastianom ju veže dolgoletno prijateljstvo, pa tudi glasbeno sodelovanje: svojo najnovejšo pesem sta seveda zapela dobremu možu v rdečem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

"Božičku je všeeeeeč najina pesem. Na žalost nimava posneto, a dobri mož je celo zaplesal z nama. Ko primeš me za roko je letos hit tudi na Laponskem. Wiiii," je sporočila Brežičanka.

S štajerskim pevskim kolegom sta se v okviru izleta odpravila še na snežno dogodivščino z jelenjo vprego, celotna izkušnja na daljnem Severu ju je navdušila - sta pa malce potarnala zaradi hudega mraza, ki ga v naših krajih nismo vajeni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Pred kratkim je Božičkovo deželo skupaj z družino obiskala tudi vplivnica in nekdanja novinarka Bojana Ksela Rose, ki je se je tja odpravila s podobno nalogo kot Rebeka in Sebastian.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.