P.M. | 26. 4. 2023, 13:00

Rebeka Dremelj med sanjskim dopustom pristala v bolnišnici

Instagram/Rebeka Dremelj

Naša estradnica se z družino trenutno mudi čez lužo, neljubi dogodek pa je pospremila z besedami: "Konec dober, vse dobro."

Za nekdanjo slovensko mis, pevko in podjetnico Rebeko Dremelj je znano, da s svojo družino veliko potuje. Sodeč po objavah na njenih družbenih medijih, so se tokrat odpravili na čezocenasko križarjenje. Med potovanjem so si na Floridi med drugim ogledali Nasin vesoljski center, a so morali obiskati tudi bolnišnico, je na Instagramu sporočila Dremljeva.

Njen zapis ob seriji fotografij se je glasil: "Vsega je bilo v dveh dneh. Veliko lepega, pa tudi bolnica vmes! Konec dober, vse dobro! Gremo dalje." Razloga za obisk bolnišnice ni navedla, je pa tega razkrila v komentarjih, kjer je pojasnila, da so morali bolnišnico obiskati zaradi alergije na suši, ki jo ima njena hčerka.

A nadaljevanje njihovega potovanja, kot kaže po njenih zadnjih objavah, teče kot po maslu. Trenutno se mudijo na Bahamih, od koder se je oglasila s čudovitim videom. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Prav pred kratkim se je nekdanja mis na Instagramu spomnila tudi svojega potovanja na tekmovanje v Južno Afriko. "Ko sem bila leta 2001 na tekmovanju za Miss sveta v Južni Afriki, nas je takrat v svoj dom sprejel sam Nelson Mandela," je zapisala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Dremljeva je dejala, da se je vsaka od predstavnic fotografirala z njim. "Fotografijo sem shranila na nekem disku, ki ne obstaja več. Kot 22 letnici se mi to takrat ni zdelo nič kaj tako spektakularnega," je zapisala in dodala, da bi danes za to fotografijo dala marsikaj. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.