1. 4. 2022, 16:41

Bila je res zelo BLIZU nas! Poglejte, KJE se je mudila NAJVEČJA zvezdnica telenovel

Televisa Internacional

Oboževalci niso niti malo slutili, da se je priljubljena igralka mehiških telenovel potepala po prestolnici, oddaljeni uro od Ljubljane. Na pot se ni odpravila sama. Poglejte, kdo jo je spremljal in katero mesto je raziskovala.

Gabrielo Spanic smo lahko spremljali v mega uspešnici Prevare (La Usurpadora). Zvezdnica s hrvaškimi koreninami je obisk novembra lani skrila pred mediji in širšo javnostjo, šele zdaj je o njem spregovorila javno. Ko je obiskala očetov rojstni kraj je sodelovala tudi v madžarskem plesnem šovu Zvezde plešejo, zato je priložnost izkoristila za obisk sorodnikov. Na Hrvaško se je odpravila z očetom Kazimirjem in sinom Gabrielom de Jesusom, ki ga ljubkovalno kliče Gabo.

Z družino v Zagrebu in Šibeniku

Gaby, kot jo kličejo prijatelji, je z očetom in sinom najprej obiskala Zagreb. Trojica se je nato odpravila še na izlet k sorodnikom v Šibenik. Igralka na obisk ni prišla praznih rok, ampak jim je podarila svoj album (poleg igre je njena velika strast tudi glasba) in kuharsko knjigo Mi vida entre recetas (Moje življenje med recepti), v katero je vključila tudi nekaj hrvaških specialitet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Ni želela medijske pozornosti

Na Instagramu, kjer jo spremlja več kot dva milijona ljudi, ni do zdaj objavila nobene fotografije iz Zagreba, saj si je v času obiska več kot očitno želela zasebnosti. Zdaj pa je delila fotografije, v katero je združila zaslonske posnetke člankov objavljenih v različnih balkanskih medijih.

"Hvala, Hrvaška, za tako lepo poročanje! To potovanje je bilo zame zelo posebno, ker sem izpolnila očetovo željo po obisku Hrvaške in ker smo se lahko srečali s sorodniki!" je 48-letnica zaupala svojim sledilcem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Na Balkanu jo obožujejo

Zvezdnico je vloga dvojčic, zlobne Paole in dobrosrčne Pauline, izstrelila v sam zvezdni vrh, Slovencem pa se je vtisnila v spomin tudi po naslovnih vlogah v telenovelah Vsiljivka, Za tvojo ljubezen in Kraljica mojih sanj (Emperatriz), ki jo lahko trenutno spremljate na Planet TV.

Po svetu ima ogromno oboževalcev, še posebej pa je priljubljena na evropskih tleh, tudi pri nas. Spomnimo, da je našo deželo obiskala že večkrat, njen najodmevnejši obisk prestolnice pa je bil leta 2000. Takrat se je udeležila slovesne podelitve viktorjev, kjer je celo podelila kipec. Na svoj račun so takrat prišli tudi slovenski oboževalci, ki so se TV-junakinjo lahko srečali na štiri oči.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.