A. Kl. | 25. 2. 2022, 14:44

To MORATE videti: Resničnostna zvezdnica s slastjo zagrizla v surova jetra

Heidi Montag/TikTok
To MORATE videti: Resničnostna zvezdnica s slastjo zagrizla v surova jetra (foto: Heidi Montag/TikTok)

35-letna ameriška resničnostna zvezdnica je marsikoga šokirala z objavo posnetka, v katerem uživa v obroku, sestavljenem iz zgolj surovih jeter.

"Uživanje jeter, živalskih organov, surovih jeter ima veliko blagodejnih učinkov na zdravje," je nekdanja članica zasedbe The Hills povedala v omenjenem videu na TikToku.

@heidimontag Eating raw liver is so good for you! #health #carnivore #health ♬ original sound - heidimontag

"Vidite, tule sem že naredila velik ugriz," je Heidi pokazala na zajeten kos mesa v roki in nadaljevala z naslednjim ugrizom, ob tem pa mljaskala z užitkom in dodala: "Vsekakor se navadiš."

Objavo je opremila z več ključniki, ki nakazujejo, da rada uživa surovo meso, označila pa je tudi dr. Paula Saladina, čigar profil na Instagramu je posvečen izključno prednostim prehranjevanja s surovim mesom.

Ker je najverjetneje pričakovala spletni pogrom, je Montag izključila možnost komentiranja objave, tako da se med njenimi sledilci - skoraj 600.000 jih ima - in "mimoidočimi" ni mogla vneti nedvomno burna razprava o tematiki.

Kot so zapisali pri Page Six, to ni prvič, da je ekscentrična svetlolaska s svetom delila svoje prehranjevalne navade. V začetku meseca je presenetila z objavo uživanja bikovih prašnikov, takrat je povedala, da "ni bilo prehudo".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by heidimontag (@heidimontag)

Predtem, že januarja, se je posnela med grizljanjem surovih bizonovih jeter in v šali komentirala, da se bo zgolj "pretvarjala, da je karpačo".

Heidi, ki ima z nekdanjim soigralcem iz The Hills, Spencerjem Prattom, štiriletnega sina Gunnerja, poleg svojih prehranjevalnih navad s sledilci redno deli tudi svoje telovadne metode.

Profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.