24. 4. 2020, 07:35 | Vir: STA

Richard Gere se je pri 70 razveselil tretjega otroka

Profimedia

Ameriški igralec Richard Gere se je razveselil že tretjega otroka. Njegova soproga Alejandra Silva je namreč nedavno rodila njunega drugega sina, je ta teden poročala španska revija Hola. Tako kot 70-letni Gere ima tudi 37-letna Španka še enega otroka s prejšnjim partnerjem.

Par svojo novo družinsko srečo trenutno uživa na posesti ameriškega igralca v bližini New Yorka, poročajo britanski tabloidi.

Svojega prvega sina se je par sicer razveselil lani februarja. Alejandra Silva je prvo nosečnost z Američanom razkrila leta 2018, ko je dalajlama blagoslovil njen nosečniški trebušček in je objavila fotografijo dogodka.

Španka ima že osemletnega sina Alberta z nekdanjim partnerjem Govindom Friedlandom. Z ameriškim igralcem se je poročila v Španiji, slavje pa je potekalo v ZDA leta 2018. Spoznala sta se štiri leta prej v luksuznem italijanskem hotelu, ki ga je kupila Alejandra z bivšim možem.

Gere je v preteklosti že dejal, da ga ne skrbi biti starejši oče. Prvega sina je dobil leta 2000 s tedanjo ženo Carey Lowell.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.