P.M. | 24. 5. 2023, 18:03

Robert De Niro prvič na rdeči preprogi z mamo svojega otroka, ki ga je dobil pri 80 letih (FOTO)

Profimedia

Da je že sedmič postal oče, je mimogrede povedal v enem od nedavnih intervjujev ter z razkritjem presenetil javnost.

Legendarni hollywoodski igralec Robert De Niro je pred kratkim precej "na skrivaj" dobil otroka. Ko je v nekem interjvuju povedal, da je že sedmič postal oče  — tokrat v precej visoki starosti  — ni razkril ne spola in ne imena matere. Novinarji so seveda takoj začeli z ugibanji, ali je mama dojenčice Tiffany Chen, s katero so ga videli večkrat skupaj, a De Niro zveze nikoli ni uradno potrdil. Par se je spoznal leta 2015 med snemanjem filmske uspešnice Pripravnik, v katerem je Chenova igrala trenerko tai chija. Ob slavnem igralcu se je v glavni vlogi pojavila tudi Anne Hathaway.

Ugibanj o njunem razmerju ni več.

Ugibanj o njunem razmerju ni več.

Profimedia

79-letni De Niro in 45-letna Chenova sta se pomešala med obiskovalce zabave, ki jo je v času canskega filmskega festivala organizirala modna hiša Prada. Ona je za to svečano priložnost izbrala črno obleko z bleščicami in globokim izrezom, medtem ko je bil igralec oblečen v črn smoking, belo srajco in kravato.

Chenova je ves čas nosila sončna očala.

Chenova je ves čas nosila sončna očala.

Profimedia

Legenda hollywoodskega filma De Niro na filmskem festivalu promovira svoj novi film, kriminalno dramo Morilci cvetne lune (Killers of the Flower Moon), v katerem igrata tudi Leonardo DiCaprio in Brendan Fraser, režiral ga je Martin Scorsese.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.