Uredništvo | 18. 6. 2024, 15:35

Žalostna vest v družini legendarnega pevca: za vedno se je poslovila ...

Profimedia

Snaha Roda Stewarta Nicole Artukovich se je na družbenih omrežjih poslovila od svoje nečakinje, ki je umrla pri komaj 16 letih. 

Novopečena snaha Roda Stewarta, Američanka hrvaških korenin Nicole Artukovich, je na družbenih omrežjih sporočila žalostno novico. Umrla je njena komaj 16 let stara nečakinja. 

"Moja sladka, sladka deklica, moje srce je zlomljeno. Del mene je to jutro s tabo šel v nebesa. Moja prva nečakinja, moja prva mala ljubezen. Hvala, ker si bila moja deklica 16 let, ker si me naučila, kako biti tvoja teta, enkrat starejša sestra in enkrat mlajša mama. Vedno sem ti krila hrbet in vedno si imela moje srce. Ljudje vedno pravijo, da nikogar ne moreš ljubiti bolj kot lastnega otroka, ampak ti si me osvojila že prvi dan. Tvoja lepota duše, tvoje srce ... Bila si preveč nežna za ta svet. Tako zelo te imam rada, angel moj," je zapisala v čustveni objavi, v kateri se je poslovila od svoje pokojne 16-letne nečakinje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Artukovich Stewart (@nicoleartukovich)

Nicole se je sicer konec maja v Dubrovniku poročila z Rodovim sinom Liamom Stewartom. Mediji so poroko poimenovali poroka leta, na njej pa se je zbrala svetovna elita. Nicole in Liam sta bila pred poroko 13 let v zvezi, spoznala pa sta se v srednji šoli v Kaliforniji. Leta 2023 se je paru rodil sin Louie.