P.M. | 17. 11. 2022, 17:20

Ronaldova Georgina pozirala v izzivalnih kavbojkah za 1000 evrov, ki razkrijejo skoraj vse

Profimedia

Zaročenka slavnega nogometaša je z objavo povzročila pravi ogenj.

Georgina Rodriguez, zaročenka nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda, je delila fotografijo v kavbojkah modne hiše Mugler, ki so po mnenju mnogih zadnji hit mode. A kljub visoki ceni — stanejo okroglih 1000 evrov — ne bi ravno mogli reči, da gre za klasični model. Raztrganih kavbojk smo sicer vajeni tudi z naših ulic, v tem primeru pa gre za izjemno prozorne hlače, ki razkrijejo veliko gole kože. Skupaj jih drži visok pas, medtem ko so noge prekrite le s trakovi iz blaga.

"Razgaljene" kavbojke je kombinirala s kratko belo majico, belimi salonarji in črno zajetno torbo. Večina komentatorjev je njeno fotografijo pospremila s simbolom ognja in izrazi navdušenja kot so: "Brutalno", "Vau", "Lepo", "Lepotica", "Lepo", "Čudovito", "Popolno".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Spomnimo, da sta Ronaldo in Georgina aprila letos postala starša punčke Belle Esmeralde, pripetila pa jima je tudi velika tragedija. Par bi moral imeti dvojčka, a je njun sin med porodom umrl. Georgina je o strašni izgubi spregovorila v novi sezoni priljubljene resničnostne oddaje z naslovom "I am Georgina" ("Jaz sem Georgina").

Georgina postaja modna ikona.

Georgina postaja modna ikona.

Profimedia

"Življenje mi je v tako kratkem času prineslo veliko stvari. Letos sem v trenutku doživela najboljši in najslabši trenutek svojega življenja. Odlomil se mi je velik kos srca in spraševala sem se, kako bom nadaljevala," je povedala in dodala : "Odgovor se je skrival bližje, kot sem mislil. Pogledal sem v oči svojih otrok in tam sem uzrla edini način za pot naprej."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.