A. B. | 18. 3. 2022, 10:51

S sladoledom do popolne postave, kot jo ima prelestna Sofia Vergara?

Sofia Vergara.

Profimedia

Hollywoodska igralka ob kateri se vprašate, ali zares ljubite moške, nam je zaupala skrivnost do sanjske postave, ki ohranja vaše obline. 

49-letna filmska zvezdnica, Sofia Vergara, ne skriva svojega čudovitega telesa, saj ga tudi nima za kaj. Želja k popolni postavi z oblinami jo zato mnogokrat iz potovanj zapelje v dieto, ki ni prilagojena le zanjo, zato lahko kak nasvet v svojem dnevu uporabite tudi vi.

Kaj je njena skrivnost? 

Kadar Sofia pazi na prehrano, uživa pet obrokov na dan, vsak obrok pa vsebuje točno določeno količino ogljikovih hidratov, proteinov in maščobe. "Takrat se povsem odpovem hitri mastni hrani. No, včasih si privoščim sladoled, saj bi se mu res le stežka odrekla," pove o svoji prehrani. Seveda pa k pravilni prehrani spada tudi telovadba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Za zajtrk si privošči smuti iz svežega sadja in zelenjave, za malico ima na izbiro posušeno sadje ali mlečni napitek. Kosilo je sestavljeno iz testenin ali riža, zraven pa si privošči nekaj omake, ki ne vsebuje maščob. Popoldanska malica so bodisi sveže sadje ali pa kaša ter kozarec sveže iztisnjenega soka. Sofia pije tudi veliko vode, saj je prepričana, da pomaga odpravljati maščobo. Večerja je v glavnem sestavljena iz mesa ali ribe ter ogljikovih hidratov z nizkim glikemičnim indeksom. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.