27. 10. 2021, 18:00 | Promocijska objava

Samsung Galaxy Z Fold3 5G – trendy asistent, ki vam pomaga na vsakem koraku

Promocijsko gradivo

Najnovejši predstavnik tretje generacije Samsung pregibnih telefonov ponuja edinstveno uporabniško izkušnjo in vam zvesto pomaga pri vsaki vaši nalogi, kjerkoli se nahajate.  

Če iščete asistenta, ki vas bo spremljal povsod, je Samsung Galaxy Z Fold3 5G naprava, ki jo potrebujete.

Omogoča vam vsa sodobna orodja za produktivnost in poglobljeno zabavo s svojo vrhunsko zmogljivostjo, neprekinjenim 7,6-palčnim Infinity Flex zaslonom in prvič tudi s podporo za S Pen na zložljivi napravi. Mobilni telefon je orodje, ki se mora prilagoditi nam, našim potrebam in željam, in ne obratno.

Zato je Samsung mislil na vsako podrobnost, ki vam bo olajšala delo in polepšala zabavo. Na 7,6-palčnem zaslonu lahko brezskrbno delate z aplikacijami kot so Microsoft Teams ali gledate videoposnetke in priljubljene serije ali filme. Če imate večopravilnost v krvi in radi družite prijetno s koristnim, enostavno razdelite zaslon in vse aktivnosti opravljajte istočasno. Galaxy Z Fold3 5G vam namreč omogoča hkratno delo s tremi aplikacijami. Ob tem ne boste utrujali oči, saj je z novo Eco zaslonsko tehnologijo zaslon tudi za 29 odstotkov svetlejši, čeprav porabi manj energije od svojih predhodnikov, pri tem pa velja omeniti tudi gladko pomikanje in hitro interakcijo naprave s super gladko prilagodljivo frekvenco osveževanja 120 Hz tako na glavnem kot zunanjem zaslonu.

Samsung

Večopravilnost na vsakem koraku

Izkoristite popolnoma optimizirane lastnosti S Pen na njihovem zložljivem zaslonu, ki je popoln za večopravilnost na poti. Na masivnem glavnem zaslonu modela Z Fold3 5G je uporabnikom najlažje doslej delati zapiske med video klicem ali odkljukati kaj s seznama opravil med branjem elektronskih sporočil. Uporabniki Z Fold3 lahko napajajo svojo kreativnost in produktivnost z našim priljubljenim pisalom S Pen. S Pen je pri modelu Z Fold3 5G na voljo v dveh različicah: S Pen Fold Edition in S Pen Pro. Oba imata posebej zasnovano zložljivo konico Pro s tehnologijo omejitve sile, ki ščiti glavni zaslon modela Z Fold3 5G za mirno vest med uporabo pisala S Pen. To je najboljša Samsung izkušnja S Pen do sedaj s še krajšo zakasnitvijo za realistično sestavo – zagotavlja gladko in intuitivno delanje zapiskov ter pošiljanje sporočil.

Vsebine na Galaxy Z Fold3 lahko gledate na celotni površini zaslona, ki tako omogoča resnično poglobljeno izkušnjo, super prosojno steklo Corning® Gorilla® Glass pa skrbi za pravo kinematografsko doživetje, ki ga lahko pospravite v žep.

Pri tem lahko pozabite tudi na utrudljivo držanje telefona v rokah, ko boste gledali dveurni film. Galaxy Z Fold3 5G lahko postavite tako, da bo pred vami stal kot prava mala televizija, pred vami pa lahko stoji pod vsemi koti med 75 in 115 stopinjami. Edinstvena pregibna oblika to omogoča brez uporabe tripoda, tudi ko je telefon zložen in bi si vsebine ogledovali na prednjem zaslonu. S telefonom Galaxy Z Fold3 lahko tako prostoročno gledate videe, jih snemate in se pogovarjate prek videopovezave, brez držanja telefona pa lahko, medtem ko gledate priljubljene filme ali serije.

Tudi podjetnik Jure Repanšek je prepoznal vse prednosti novega Galaxy Z Fold3 5G, saj ga telefon zvesto spremlja tudi v kopalnici, ko med sproščujočo kopeljo lahko preveri stanje finančnih trgov, saj je Galaxy Z Fold3 5G vodoodporen!
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Repansek (@jurerepansek)

Superhiter in zmogljiv

Poleg vsega se Galaxy Z Fold3 5G namreč lahko pohvali s certifikatom za vodoodpornost IPX8 in aluminijastim okvirjem Armor, ki je z 10 odstotkov večjo vzdržljivostjo najmočnejši okvir doslej in notranje dele tečaja ščiti kot najmočnejši ščit, po drugi strani pa je telefon kljub izjemni moči okvirja še vedno neverjetno lahek. In ne samo to, telefon je tudi neverjetno hiter, ter ob njem lahko pozabite na čakanje. Hiperhitro 5G-omrežje, ki ga podpira, pomeni, da videe lahko delite v trenutku, ko so posneti, nalaganje celotne sezone serije pa je zanj mala malenkost in si sezono v celoti lahko ogledate le nekaj sekund po tem, ko ste začeli nalaganje na svoj telefon.

V obdobju od 22. 10. do 21. 11. izkoristite posebno ponudbo Samsung Electronics in pooblaščenih Samsung prodajnih partnerjev, ki so navedene na tej strani. Z nakupom Galaxy Z Fold3 5G, Samsung Galaxy Z Flip3 5G ali telefona iz S21 serije v času promocije podarjamo Samsung Buds2 brezžične slušalke in dvojni brezžični polnilec. Prav tako si v aplikaciji Samsung Members oglejte Samsung program lojalnosti, ki prinaša posebne ugodnosti. Popusti, prednosti in številna presenečenja so le del posebnega programa, ki je zasnovan na način, da Samsung svojim zvestim uporabnikom reče: Hvala za vaše zaupanje! Samsung Lounge program lojalnosti vam bo odprl vrata v svet fenomenalnih popustov, ponudb in presenečenj, ki smo jih zasnovali samo za zveste Samsung uporabnike. Več informacij o tej fenomenalni ponudbi preverite na tej povezavi.

Vse informacije o telefonu Samsung Galaxy Z Fold3 5G in vseh privlačnih akcijah preverite na www.samsung.si.

Promocijsko gradivo

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.