23. 3. 2022, 10:52

Sandra Bullock priznala, da OBŽALUJE snemanje filma, ki jo je izstrelil med hollywoodske zvezde

Profimedia

Kaj za vraga se ji podi po glavi?

Se spomnite filma iz leta 1997, v katerem Annie (Sandra Bullock) in njen fant skušata ustaviti karibsko križarko, na kateri sta počitnikovala?

"Še vedno me je sram, da nastopam v njem. Govorim o filmu Speed 2. Film nima nobenega smisla. Križarka, ki se počasi premika proti majhnemu otoku. Zelo nesmiselno." 

In ni edina. V prvem filmu je bil njen soigralec Keanu Reeves, ki pa v drugem delu ni želel igrati. "Res sem si želel ponovno sodelovati s Sandro Bullock, rad sem igral Jacka Travena in rad sem imel Speed, toda križarka? Nič nisem imel proti vpletenim v filmski projekt, a sem imel občutek, da to enostavno ni v redu."

V nedavnem intervjuju za Entertainment Tonight pa je 57-letna igralka povedala, da si bo po premieri svojega najnovejšega filma The Lost City privoščila odmor in čim več kakovostnega časa preživela s svojima otrokoma – sinom Louisom in hčerko Lailo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official)

Njeni oboževalci so bili nad novico razočarani, vendar so razumeli njeno željo, da bi več časa preživela z bližnjimi, pomirilo pa jih je tudi dejstvo, da je zvezdnica poudarila, da ta premor zagotovo ne pomeni konca njene kariere in da se bo, ko bo začutila, da je čas za to zagotovo vrnila na velika platna. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.