P.M. | 21. 2. 2024, 16:06

Sanja Doležal je čez noč izgubila moža in ostala sama z dvema otrokoma. To počne danes (FOTO)

Instagram/Sanja Doležal/posnetek zaslona

Nekdanja pevka skupine Novi Fosili je še vedno videti zelo mladostna, na obrazu pa nosi nasmešek, ki je že od nekdaj njen zaščitni znak.


Sanja Doležal je v 80. letih v skupini Novi fosili nadomestila Đurđico Barlović ter s svojim lepim glasom in simpatičnim obrazom takoj osvojila srca poslušalcev po vsej nekdanji državi. Danes ima 60 let, kljub temu, da ima za seboj zelo travmatično izkušnjo ob prezgodnji izgubi moža, pa se zelo dobro drži.

Glasbenici sta po tem, ko je postala vdova, voljo do življenja dajala otroka, hčerka Lea in sin Luka, ki ju je rodila v zakonu s pokojnim možem Nenadom Šarićem. Hčerka Lea stopa po maminih pevskih stopinjah, trenutno v Londonu študira glasbo, Sanja pa jo v britanski prestolnici tudi pogosto obišče.

Sanja in Nenad sta bila poročena 19 let, sodelovala sta tudi glasbeno, saj je bil on bobnar pri Novih fosilih. Žal je leta 2012 nenadoma umrl zaradi možganske kapi. Po moževi smrti se je pevka za nekaj časa umaknila iz javnosti, da bi v miru žalovala. A se je simpatična plavolaska postavila spet na noge, na fotografijah, ki jih deli na Instagramu, pa je videti, da zelo veliko potuje in spet nastopa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Sanja je nedavno na omenjenem družbenem omrežju delila tudi novico, da ima novega družinskega člana. Gre za srčkano čivavo, s katero se rada sprehaja po parkih in zelenicah na obrobju Zagreba, kjer živi.  

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec