Julka Firbič | 11. 4. 2021, 12:50

Sanjski moški: To smo izvedeli o eni izmed kandidatk, ki se bo borila za njegovo srce!

POP TV

Vsi že nestrpno pričakujemo svežo sezonsko Sanjskega moškega, ki bo na sporedu 17. aprila. Za pozornost in srce Gregorja Čeglaja se bodo borila lepa in postavna dekleta, mi smo se nekoliko posvetili eni izmed mladenk, ki je še posebej pritegnila našo pozornost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Predstavljamo 22-letno Kajo Casar, postavno in izjemno simpatično temnolasko iz Murske Sobote. Je ena mlajših kandidatk, ki se bodo potegovale za zmago, Kaja je še študentka kineziologije.

Kajin način življenja je izrazito aktiven in športen, saj se redno ukvarja s fitnesom, kmalu bo tudi uradno osebna trenerka, k temu ji veliko pripomore tudi njena stroka, v kateri se izobražuje, t.j. kineziologija.

Nas pa je najbolj presenetilo to, da je punca prava nogometna navdušenka, o nogometu ima namreč izjemno veliko znanja, saj je nogometna sodnica! Ne bi uganili, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Kaja je v svoji predstavitvi na POPTV omenila, da resne zveze še ni imela, je pa optimistična in odprta za vse, kar ji bo prineslo spoznavanje z Gregorjem. O snemanju in sodelovanju v Sanjskem moškem je Kaja na svojem Instagram profilu povedala, da je zanjo to »Definitivno ena neprecenljiva in nepozabna izkušnja

Pokukali smo tudi na Kajin Instagram profil, kjer ji sledi že več kot 13,6 tisoč ljudi! Zagotovo ne zaman, saj lepotica za svoje sledilce redno pripravlja poučne in motivacijske vsebine, npr. nasvete, kako začeti Z rednimi treningi v fitnesu ali naravi. Poleg tega je tudi ambasadorka različnih znamk, npr. športnih oblačil SWY, ki jih samozavestno pokaže in s svojo fit postavo vedno znova navduši.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Punca je v življenju doživela tako uspehe kot padce, tako je na družabnih omrežjih odkrito spregovorila tudi o motnjah hranjenja in opisala svojo težko izkušnjo, ki se je srečno končala, saj je Kaja od leta 2016 do leta 2020 iz samo 41 kilogramov prišla na zdravo telesno težo 55 kg. S svojo izkušnjo je spodbudila vse punce, ki podležejo družbenim pritiskom, ki promovira ženske idealne postave, naj se ne bojijo in naj ne sovražijo svojega telesa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Simpatični Kaji želimo veliko uspeha v šovu, hitro dokončanje študija in še veliko kvalitetnih vsebin za zveste sledilce.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.